NaslovnicaVijestiKevin De Bruyne pravi je primjer kako nogometaš može promijeniti nečiji život

Kevin De Bruyne pravi je primjer kako nogometaš može promijeniti nečiji život

Istina je kako nogometaši imaju sposobnost zaraditi milijune eure kroz svoju profesiju. Mnogi smatraju kako nogometaši zarađuju previše novca, no činjenica jest kako oni ne troše novac samo na skupocjene automobile i vile, već i pomažu onima kojima je to najpotrebnije. Kevin De Bruyne pravi je primjer kako nogometaš može promijeniti nečiji život.

OIR_resizer

Današnji mediji radije pišu o aferama nogometaša nego o onome što oni rade u humanitarnim svrhama. Na taj način igraču pridaju loše osobine, iako on zapravo nije loš. Donosimo vam priču mladog dječaka kojem se ispunio san nakon što je upoznao svog omiljenog igrača – Kevina De Bruynea.

Možda je to bio kratak posjet, no upravo taj posjet 11-godišnjem Michaelu Hollyheadu je promijenio život.

Michael je u sedmoj godini života saznao da ima tumor na mozgu. Trenutno ide na kemoterapije koje će potrajati čak 70 tjedana, a san mu je bio upoznati Belgijca Kevina De Bruynea.

Nakon što je upoznao svog idola, 11-godišnjak se zahvalio na fantastičnom danu.

“Kevin je tako dobar nogometaš i zaista sam bio uzbuđen kada sam saznao da ću ga upoznati. Bio sam sretan kada je došao i moj brat, on je također veliki navijač Manchester Cityja i želio bih zahvaliti svima na ovom fantastičnom danu.”

debruyne5

[su_bet365_rukomet]

 

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!