NaslovnicaVijestiKevin De Bruyne: Ukoliko ga Manchester City želi dovesti, onda ih niko...

Kevin De Bruyne: Ukoliko ga Manchester City želi dovesti, onda ih niko ne može zaustaviti!

Zvijezda Manchester Cityja Kevin De Bruyne izjavio je kako će njegov klub pokušati sve da dovede Alexisa Sancheza iz Arsenala prije nego što se zatvori prelazni rok.

De Bruyne otkrio da se nada dolasku zvijezde Premier lige

‘Građani’ su slali ponudu od 55 miliona eura, ali su ‘Topnici’ to odbili, uprkos činjenici da čileanski reprezentativac ima još manje od godinu dana ugovora.

De Bruyne je u izjavi za Sky Sports rekao: “On je vrlo dobar igrač, ali ne znam što se događa trenutno. Mislim da City radi savršen posao ovog ljeta i učinit će sve da dovedu i Alexisa Sancheza. Ukoliko on dođe, bit će sjajno pojačanje za nas.”

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

De Bruyne je svjestan kako komplikovani pojedini transferi mogu biti, s obzirom da su pregovori oko njegovog dolaska u Manchester City prije dvije godine iz Wolfsburga trajali jako dugo.

“Brzi transferi su dobri. Ako se pregovori oduže to zna biti naporno, čak i ja sam morao čekati dvije ili tri sedmice da dođem u City.”

“Svaki put svi pitaju što se događa. Nikad ne znate što se može dogoditi. Kad se transfer dogodi svi osjete olakšanje.”

[su_us_open]

[su_bet365_app]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!