NaslovnicaVijestiKevin-Prince Boateng objasnio zašto je kupio tri automobila u jednom danu

Kevin-Prince Boateng objasnio zašto je kupio tri automobila u jednom danu

Vezni igrač Las Palmasa Kevin Prince-Boateng u jednom intervjuu za engleski Guardian prisjetio se početaka svoje karijere, dok je još igrao za Tottenham Hotspur.

Kevin-Prince Boateng objasnio zašto je kupio tri automobila

29-godišnjak je u svojoj karijeri igrao za mnoštvo klubova, uključujući AC Milan, Portsmouth i Schalke, međutim, priznao je da se perioda koji je proveo u sjevernom Londonu, u dresu Tottenham Hotspura, ne sjeća po dobrom.

Bivši direktor kluba Damien Comolli je priznao da žali zbog dovođenja Boatenga, ali ganski reprezentativac je odgovorio na to: “Nitko me u Tottenhamu nikad nije upitao ‘kako sam’. Nitko. Samo jedno jednostavno pitanje.”

Boateng je priznao da je u to vrijeme trošio ozbiljne količine novca na noćne klubove, odjeću i automobile. Na pitanje novinara da li je istina da je u jednom danu kupio tri automobila, on je rekao: “Da, istina je. Pokušavao sam kupiti sreću. Nisam mogao igrati redovno nogomet, tako da sam kupio Lamborghinija. Bio sam sretan tjedan dana.”

“Poslije toga ga nisam više ni koristio. Tko se vozi po Lougtonu u Lamborghiniju? Još uvijek imam tu fotografiju, tri automobila, velika kuća, i ja stojim ispred kao da sam 50 Cent. Pogledam je ponekad i zapitam se kako sam mogao biti toliko glup.”

“Međutim, taj period je od mene stvorio čovjeka kakav sam danas. Naučio sam iz grešaka, odrastao sam.”

U periodu dok je igrao za Tottenham, Boateng je često bio u sukobima sa tadašnjim trenerom Martinom Jolom, zbog čega i nije dobijao dovoljno prilika da pokaže svoj talenat.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!