NaslovnicaVijestiKhedira otkrio svoje mišljenje o italijanskoj Seriji A

Khedira otkrio svoje mišljenje o italijanskoj Seriji A

Igrač Juventusa i reprezentativac Njemačke govorio je danas na press konferenciji njemačke reprezenetacije o svom stanju u Juventusu, rekao je kako nije očekivao da je Serie A na toliko visokoj razini.

Khedira

“Serie A je mnogo bolja nego što sam mislio. Prvenstvno je kvalitetnije nego što se to priča u medijima, kvaliteta je na mnogo visokoj razini.”, rekao je Khedira a prenose italijanski mediji.

Khedira je na ljeto prošle godine došao u Juventus iz Real Madrida, a od tada je za prvaka Italije zabilježio 22 nastupa i postigao četiri gola.

“Iznimno sam sretan u Torinu, a posebno u Juventusu, koji je veliki klub. Osjećam se kao kod kuće”, dodao je on.

Khedira je trenutno s reprezentacijom Njemačke, koja će sutra od 20.45 na stadionu Allianz arena u Münchenu dočekati Italiju u prijateljskoj utakmici.

Njemačka nikada nije pobijedila Italiju u natjecateljskoj utakmici, a posljednji put “azuri” su od “Elfa” poraženi u lipnju 1995. godine.

“To je neka vrsta fenomena, ali i te stvari se moraju okončati jednom … Utakmice između Njemačke i Italije su uvijek posebne, pa će tako i ova predstojeća biti posebna, velika utakmica”, rekao je Khedira koji će u utorak predvoditi svoju reprezentaciju s kapitenskom trakom oko ruke.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Khedira je karijeru počeo u omladinskoj školi Oeffingena u Njemačkoj u kojoj je napravio svoje prve nogometne korake, ali ubrzo je njegove kvalitete u omladinskom pogonu ovog njemačkog niželigaša primijetio Stuttgart koji ga 1995. godine dovodi u svoju školu, kada je Khedira imao svega osam godina. Za seniorski tim Stuttgarta debituje 2004. godine, ali doduše za Stuttgart B, dvije godine kasnije je upisao svoj prvi nastup za prvi tim Stutgarta sa svojih 19 godina.

U Stuttgartu se zadržao sve do 2010. godine kada je uslijedio veliki transfer u Real Madrid u kojemu je proveo narednih pet godina. U dresu ‘Kraljeva’ je upisao najviše nastupa u karijeri – 102. Trenutno je igrač Juventusa.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!