NaslovnicaVijestiKhedira želi u Premier ligu, Juve vidi njegovu zamjenu u Realu

Khedira želi u Premier ligu, Juve vidi njegovu zamjenu u Realu

Vezni igrač torinskog Juventusa Sami Khedira želi u Premier ligu te ističe kako mu je to oduvijek bila želja, dok bi italijanski klub u slučaju njegovog odlaska pokušao dovesti vezistu Real Madrida.

Nogometaš Juventusa Sami Khedira pokazao je interes da na ljeto pređe u Liverpool, a kao moguću zamjenu čelnici novog-starog prvaka Italije vide Matea Kovačića iz Real Madrida, piše Corriere dello Sport.

Khedira, koji u karijeri ima titule prvaka Njemačke (Stuttgart), Španjolske (Real Madrid) i Italije (Juventus), želi šampionsku kolekciju upotpuniti i peharom u Premier ligi, a u Liverpoolu vidi klub u kojem bi to mogao ostvariti.

[su_watch_live_football]

“Uvijek me je privlačilo igranje u Premier ligi. Nedostaje mi trofej ove lige i on će dovršiti ono što želim u svojoj karijeri “, rekao je Khedira, a prenosi ovaj list.

Sa druge strane, Juventus bi u slučaju odlaska njemačkog reprezentativca pokušao angažirati Matea Kovačića koji je ugovorom vezan za Real Madrid do ljeta 2021. godine, a dolazak u klub iz Torina za njega bi značio i povratak u Italiju budući da je prethodno bio član Intera .

Zanimljivo da predstojećeg ljeta upravo iz Liverpoola u Juventus prelazi još jedan vezista – Emre Can i to kao slobodan kada mu istekne ugovor.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!