NaslovnicaVijestiKina želi organizaciju Svjetskog prvenstva

Kina želi organizaciju Svjetskog prvenstva

Kina želi organizaciju Svjetskog prvenstva

Predsjednik Svjetske nogometne federacije Gianni Infantino boraviće u Kini, a mediji su naveli da je jedan od povoda posjete potencijalna organizacija Mundijala u toj zemlji.

kina želi

“San koji dijele mnogi Kinezi je da naša zemlja organizira Svjetsko prvenstvo u nogometu. Nadam se da će se to dogoditi što prije.”, rekao je kineski ministar vanjskih poslova Lu Kang.

Infantino će se u srijedu u Pekingu sastati s predsjednikom Kine Xi Jinping.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Lu Kang je kazao da se u Kini nadaju dobroj suradnji, kako s FIFA, tako i sa nacionalnim nogometnim savezima drugih zemalja. Kina je, prema pisanju vodećih svjetskih medija, među glavnim kandidatima za organizaciju svjetskog prvenstva 2030. ili 2034. godine.

>>Claudio Ranieri pronašao novi klub, na korak do potpisa

Akutelni svjetski prvak u nogmetu je Njemačka koja je osvojila titulu svjetskog prvaka na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije tri godine. Prvo Svjetsko prvenstvo održano je u Urugvaju 1930. godine, dok se sljedeće, 2018. godine igra u Rusiji, a zatim u Kataru 2022. godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!