NaslovnicaVijestiKineski klub ponudio bogatstvo za Ronalda!

Kineski klub ponudio bogatstvo za Ronalda!

Neimenovani kineski klub navodno je ponudio pravo bogatstvo za najboljeg igrača svijeta Cristiana Ronalda!

bogatstvo

Pretjerano, nenormalno, besmisleno… Mnogo puta su u posljednje dvije decenije tako bile okarakterizirane astronomske ponude bogatih nogometnih klubova, ali sve one sada izgledaju sitne u odnosu na onu koju je Real dobio iz Kine za Cristiana Ronalda. Kako piše As, neimenovani kineski klub daje Madriđanima 200 milijuna eura na ime obeštećenja, a Portugalcu godišnju plaću 120 milijuna.

Ova informacija stigla je samo nekoliko dana nakon pisanja da je pet timova, uključujući PSG, Monaco i Manchester United, spremilo 180 milijuna eura za potencijalni otkup službeno najboljeg igrača svijeta.

Dvije ogromne ponude za Kyliana Mbappea

SLUŽBENO: Bayern Munchen doveo četvrto ovoljetno pojačanje

“Ništa nije nemoguće”, odgovorio je 32-godišnji Ronaldo tada na pitanje novinara kakve su šanse da napusti Santiago Bernabeu.

A sve je očito postalo moguće, kada su u pitanju ulaganja u vrhunskom nogometu. Ukoliko bi došlo do realizacije transfera Cristiana u Kinu, sve granice bi bilo porušene u sportu općenito, i sustav vrijednosti bi potpuno bio poremećen.

U ovom momentu, svjetski rekord po visini odštete je 105 milijuna eura (Pogba, Juventus – M. United), a najveću plaću po sezoni imao je Carlos Tevez u Kini (38 milijuna eura). Ove ionako ogromne brojke, bile bi udvostručene ili utrostručene.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!