NaslovnicaVijestiSPREMAJU PONUDU OD 115 MILIJUNA FUNTI: Zvijezda Engleske na putu za Real...

SPREMAJU PONUDU OD 115 MILIJUNA FUNTI: Zvijezda Engleske na putu za Real Madrid!

Spremaju ponudu od 115 milijuna funti! Zvijezda Engleske na putu za Real Madrid! Real Madrid je, kako se izvješćuje, spreman pokušati poslati ponudu da zapečati transfer Manchester Cityjevog, Raheem Sterlinga, kao alternativu poput Eden Hazarda, Neymara i Kylian Mbappea.

SPREMAJU PONUDU

Englez je trenutno u izvrsnoj formi, a izgleda kao i jedan od najboljih napadača u Europi nakon što je postigao pregršt golova u posljednje vrijeme za klub i zemlju.

Prema riječima Don Balona, Real se sprema ponuditi oko 64 milijuna funti za Sterlinga, ali to je na neki način daleko od procjene Cityja koja iznosi 115 milijuna funti.

Ostaje da se vidi može li se postići kompromis za 24-godišnjaka, koji bi možda želio postati najnoviji engleski igrač koji će okušati sreću u inozemstvu.

To je odlično radilo za mlade ljude kao što su Jadon Sancho u Borussiji Dortmund, zajedno sa Arsenalovim Reissom Nelsonom i Emile Smithom Roweom u Hoffenheimu i RB Leipzigu.

Ipak, nema mnogo razloga da Sterling razmišlja o napuštanju Etihada sada kada dominiraju Premier ligom i izgledaju kao da bi mogli osvojiti i Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!