NaslovnicaVijestiKLADIONIČARI BUDITE OPREZNI: Sudac koji sudi Roma - Real Madrid, pomogao talijanima...

KLADIONIČARI BUDITE OPREZNI: Sudac koji sudi Roma – Real Madrid, pomogao talijanima da izbace Barcelonu!

Kladioničari budite oprezni! Sudac koji sudi Roma – Real Madrid, pomogao talijanima da izbace Barcelonu! UEFA je imenovala francuskog suca Clementa Turpina kao čovjeka koji će suditi utakmicu između Rome i Real Madrida. Clement Turpin predstavlja lijepe uspomene za Romu, jer im je već sudio u nekoliko navrata. Ova utakmica će se igrati u utorak na stadionu Olimpico u Rimu u 21 sat.

KLADIONIČARI BUDITE OPREZNI

Ekipa Eusebija Di Francesca će se kvalificirati u osminu finala, sve dok CSKA Moskva ne pobijedi Viktoriju Plzen, ali bi i remi u ovoj utakmici protiv Reala bio dovoljan.

UEFA je ovu utakmicu dodijelila franuskom sucu Turpinu, kojem će pomoć Nicolas Danos, Ćirila Gringore, plus dodatni suci Ruddy Buqueta i Nicolas Rainvillea.

Četvrti službenik je Hicham Zakrani.

Roma će biti zadovoljna sa odabirom suca, koji im je već sudio utakmicu u Ligi prvaka protiv Barcelone u četvrtini finala 10. travnja, kada su ih pobijedili sa 3-0.

Oni su također pobijedili još jednu utakmicu sa Turpinom, 2-1 u Europskoj ligi u gostima kod Feyenoorda, veljače 2015. godine.

Ove sezone je sudio utakmicu Intera i Tottenhama na San Sirou, gdje je Inter dobio sa 2-1.

Turpinov rekord sa talijanskim ekipama na klupskoj i međunarodnoj razini je osam pobjeda, dva remija i samo tri poraza.

Sa španjolskim timovima, Turpim je sudio u osam pobjeda, dva remija i dva poraza.

Njegov jedini prijašnji susret Real Madrida bio je u Ligi prvaka u grupnoj fazi u utakmici protiv Ludogoretza, gdje je Real pobijedio sa 4-0 u prosincu 2014. godine.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!