NaslovnicaVijestiKladioničari oprez: Slovenija u nikada većim problemima, Norveška veliki favorit

Kladioničari oprez: Slovenija u nikada većim problemima, Norveška veliki favorit

Broj igrača koji ne žele ili ne mogu igrati za Sloveniju iz dana u dan raste. Privremeni selektor Igor Benedejčič danas je ostao bez veznjaka Rene Krhina, koji je bio vrlo važan igrač za njegove prethodnike Kavčiča i Kataneca.

Reprezentacija Slovenije izgledat će sasvim neprepoznatljivo u nadolazećim susretima Lige nacija protiv Norveške i Bugarske. Slovenci se već sada nalaze na pragu ispadanja u četvrti rang Lige nacija a od početka ovog takmičenja selektori se susreću sa brojnim otkazima nekih od najvažnijih nogometaša.

Tako od samog starta Lige nacija za reprezentaciju ne nastupa najbolji nogometaš i jedan od najboljih vratara na svijetu Jan Oblak a novom selektoru Benedejčiču je nedavno otkazao i Kevin Kampl nogometaš RB Leipziga koji je odlučio da više neće nastupati za reprezentaciju Slovenije.

Da stvar bude još gora pobrinuo se možda i ponajbolji veznjak Slovenije u ovom trenutku koji je također otkazao selektoru iz nepoznatih razloga. Probleme sa povredom također ima i kapiten Bojan Jokič a umjesto njega poziv je dobio član Athromitosa, Andraž Struna.

U Slovenskom nogometu vlada izuzetno loša atmosfera. Problemi u nogometnom savezu su očiti i više nisu tajna a izgleda da za to još uvijek nisu saznali u bet365 kladionici koja za pobjedu Norveške daje koeficijent od 2,37. Na “Draw No Bet” opciju također nude solidnih 1,66. KLADI SE NA NORVEŠKU I UZMI BONUS KREDITE ZA OVE KORISNIKE

Ovakva Slovenija, sa ovako velikim brojem otkaza važnih nogometaša i sa ovakom atmosferom u savezu nema šta tražiti protiv Norveške koja će ići na pobjedu u ovom susretu.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!