NaslovnicaVijestiPokazao koliko voli Barcelonu: Pogledajte što je Dani Alves uradio kada je...

Pokazao koliko voli Barcelonu: Pogledajte što je Dani Alves uradio kada je zakoračio na Camp Nou pred večerašnji susret

Pokazao koliko voli Barcelonu i klub u kojem je proveo mnogo godina. Mnogi navijači Barcelone vjerojatno žele da nikada nisu prodali Dani Alvesa. Desni bek koji je napustio Camp Nou prošlog ljeta nakon osam uspješnih sezona se pridružio divovima iz Serije A.

Pokazao koliko

On se sada vratio da proganja Katalonce sa solidnim performansama kao i njegova trenutna ekipa koja je trijumfirala 3-0 na Juventus stadionu prošlog tjedna u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Alves je sada postavljen za emocionalan povratak u srijedu, gdje se Barca nada da će uspjeti da naprave veliki preokret, baš kao i protiv PSG-a.

On je okrivio klub nakon odlaska u Juventus, jer se nije više osjećao ugodno tamo i tražio je novi izazov u Italiji.

[su_euro_soccer_bonus]

“Moram reći da se nisam osjećao baš udobrno u Barceloni”, Alves je rekao za službenu FIFA web stranicu.

“Stvari su se promijenile na klupskoj razini, a kako je vrijeme prolazilo, ja sam uvijek bio na vatrenoj liniji. ‘Dani je taj koji mora ići’, rekli bi oni. Umorio sam se od toga.”

“Odlučio sam krenuti u novom smjeru i pronaći sreću negdje drugo.”

No, ako ste mislili da se Alvesova ljubav prema Barci smanjila nakon ovog transfera, grdno se varate.

Toliko se moglo vidjeti iz prve utakmice, gdje je Alves odbio slaviti bilo koji od tri gola Juventusa – nešto što je on objasnio poslije.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Bio je to čudan osjećaj”, Alves je izjavio za Bein Sport. “Bio sam sretan, ali tuga mojih suigrača je također moja, pa zbog toga nisam slavio gol.”

“Ja bih radije držao svoju sreću u sebi iz poštovanja na godine koje sam proveo s njima.”

Također pročitajte: Monaco v Borussia Dortmund: Reus se vratio u momčad, očekuje se golijada na Stade Louisu

On je učinio i nešto drugo pred uzvratnu utakmicu, gdje je pokazao svoju ogromnu ljubav prema Barci. Prije nego što je zakoračio na teren za Juvetov trening, Alves je kleknuo i poljubio travu na Camp Nou.

Pogledajte na videu ispod:

On očito voli Barcelonu jako puno. Samo je šteta što se nije osjećao voljen u posljednjih nekoliko godina u klubu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!