NaslovnicaVijestiKladioničarski kutak: Bayern Munich v Juventus

Kladioničarski kutak: Bayern Munich v Juventus

Dobrodošli u kladioničarski kutak na SvijetKladjenja. Hvaleći dugi pobjednički niz na domaćem terenu u Ligi prvaka i izgledajući nezaustavljivo u napadu, Al Hain-Cole očekuje Bavarce da izađu kao pobjednici u vrlo zanimljivoj utakmici ispunjenoj golovima večeras na Allianz Areni.

Kladioničarski kutak

Nakon što su ispustili vodstvo od dva gola, Bayern Munich će gledati da završi svoj posao u drugom pokušaju večeras kada igraju sa Juventusom u osmini-finala.

Trenutno uživaju u svom najboljem nizu u ovom takmičenju na domaćem terenu sa devet uzastopnih pobjeda, a Pep Guardiolina ekipa je jasan favorit prema Bet365 kladionici, gdje je koeficijent na njih 1.40.

U međuvremenu, gosti su bez pobjede u pet mečeva protiv ove opozicije, ali su im Bet365 dao kvotu od 9.00.

Neriješena utakmica u Turinu je bila Bianconerijeva treća u pet utakmica Lige prvaka, a koeficijent na neriješen rezultat na Allianz Areni je 5.00.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Dok su se još uvijek održali u takmičenju, impresivnim povratkom na domaćem terenu, ekipa Massimiliano Allegrija će znati da oni još uvijek imaju mnogo posla kako bi prošli dalje u četvrt-finale drugu sezonu za redom.

Nije samo zastrašujuća činjenica da je Bayern u devet utakmica ostvario devet pobjeda, ali je i veličina njihove pobjede, gdje su postigli 36 golova i primili samo četiri.

Prošlu utakmicu u Bundesligi koju su igrali protiv Werder Bremena su pobijedili rezultatom od 5-0, poslije toga Bavarci će se osjećati vrlo dobro i puni samopuzdanja pred svojim navijačima.

Večeras se igraju dvije vrlo zanimljive utakmice Lige prvaka, jedno od najgledanijih takmičenja širom svijeta. Bet365 nam daje izvanredne koeficijente i bonuse koje možete samo sanjati. Kladite se sa nama na linku ispod !

4l3yJvX

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!