NaslovnicaVijestiKladioničarski kutak: Za samo 12 dobio 21,241 funti

Kladioničarski kutak: Za samo 12 dobio 21,241 funti

Dobrodošli u naš kladioničarski kutak. Donosimo vam listić koji je dobio jedan kladioničar iz Engleske. Nevjerovatan dobitak za samo 12 funti uplate. U ovom trenutku sigurno vrlo sretan nakon dobitka od 21.241 funtu.

Kladioničarski kutak

Na listiću je odigrao sedam parova iz različitih liga širom Europe. Prvi par je Slavio Praha protiv Banik Ostrave, gdje je igrao da će domaći tim pobijediti i oba tima daju gol. Rezultat te utakmice je bio 3-1 u korist domaćina.

Drugi par je bio iz Holandske lige u utakmici koja se igrala na Amsterdam Areni, Ajax je nokautirao AZ Alkmaara, rezultatom od 4-1, a naš kladioničar je također odigrao pobjedu domaćina i da će oba tima dati gol. Naravno i tu je pogodio.

Što se tiče trećeg para, odigrao je Bundesligaški susret između Mainza i Bayer Leverkusena, više od 0.5 golova na utakmici, što je i pogodio, jer je Mainz pobijedio rezultatom od 3-1.

[su_bet365_200_bonus_mali]
Zatim Liverpool i Manchester City oba daju gol, utakmica se kao što svi znamo završila rezultatom 1-1 i otišla na penale gdje je Manchester City osvojio trofej Capital One kupa.

Odigrao je također i par iz Austrijske lige, Red Bull Salzburg protiv Austrije Wien, oba tima daju gol i pobjeda domaćina, rezultat je završio 4-1.  Ostala su još dva para na listiću, jedan iz Belgijske lige, a drugi iz Primere.

Radi se o Anderlechtu koji je igrao protiv Standard de Liege-a, naš kladioničar je igrao više od 1.5 golova, a rezultat na toj utakmici  je na kraju bio 3-3. Posljednji, ali ne i manje važan par iz Primere, gdje su se sastali Barcelona i Sevilla. Englez je na svom listiću na taj par igrao, oba tima daju gol, što se i dogodilo. Barcelona je na krau pobijedila sa 2-1.

CcVcAPHW8AEsKZuB CcVcAQ5WAAIe5tw

Stvarno nevjerovatan listić i nevjerovatan dobitak i svaka čast sretnom igraču. Ukoliko želite da i vi postanete sretnik koji je dobio ogromne novce na kladionici pročitajte tekst ispod.

Donosimo vam dobitne listiće i naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!