NaslovnicaVijestiKladionice predviđaju: Manchester City v Manchester United

Kladionice predviđaju: Manchester City v Manchester United

Kladionice predviđaju veliki susret koji je danas na programu u 17:00h na Sport Klubu 1. Sa nijednom ekipom oštrom ispred gola, ne očekuje se preveliki vatromet na derbiju dva Manchestera, koji će biti posljednji za Pellegrinija.

Kladionice predviđaju

Manchester City će ciljati na vrlo brz start utakmice i pokušat će da dočekaju i iznenade Uniteda na Etihad stadionu u današnjem susretu.

Trenutno su 15 bodova iza lidera Leicester Cityja sa samo jednom pobjedom u pet ligaških utakmica, Manuel Pellegrinijeva ekipa je favorit prema kladionicama, koeficijent je 1.85 na Bet365 online kladionici.

Nakon što je ispao iz Europa lige protiv Liverpoola u četvrtak, Crveni đavoli su na kladionicama dobili kvotu od 4.50, gdje će gledati da se u ovom derbiju oporave od tog neuspjeha, gdje bi im, ukoliko bi pobijedili ovo bila prva pobjeda u pet utakmica na Etihadu.

Bet365 ima poboljšane i posebne koeficijente u ponudi uoči ove utakmice. Otvorite račun preko bannera ispod i pokupite svoj bonus od 200€, a zatim odigrajte na jedan od ova dva kluba ili čak na neriješen rezultat na kojem je koeficijent 3.75.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Koeficijenti

Manchester City: 1.85

Neriješeno: 3.75

Manchester United: 4.50

(Bet365)

Manchester City v Manchester United

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!