NaslovnicaVijestiKladionice predviđaju: Tko će osvojiti Ligu prvaka?

Kladionice predviđaju: Tko će osvojiti Ligu prvaka?

Kladionice predviđaju, koji klub će osvojiti naslov Lige prvaka? Koeficijent na Manchester City da će osvojiti Ligu prvaka je 11.00 nakon fantastične pobjede od 3-1 nad Barcelonom na Etihad stadionu.

Kladionice predviđaju

U prethodnim susretima sa svojom bivšom ekipom, menadžer Cityja Pep Guardiola se mučio sa rezultatima i njegova taktika je dobila kritike nakon poraza na Nou Campu rezultatom od 4-0.

Međutim, City je potvrdio pobjedu u čuvenoj noći za plavu polovicu Manchestera, gdje su zabilježili rezultat od 3-1 sa golovima Ilkay Gundogana i Kevin de Bruynea.

Katalonski divovi su ostali na prvoj poziciji u skupini sa devet bodova iz četiri utakmice, dva ispred Cityja, ali su kladionice smanjile koeficijent na njihovo osvajanje naslova lige prvaka i on iznosi 4.33 u ovom trenutku, gdje su Bayernu također dali iste šanse kao i Barceloni sa istim tim koeficijentom. Dok su poslije ova dva giganta, kladionice najveću šansu dale Real Madridu gdje je koeficijent 7.00.

[su_euro_soccer_bonus]

Od Arsenala se očekivalo da će proći puno lakše u skupini A protiv Ludogoretsa, ali Bugari, koji su izgubili 6-0 na Emiratima, su uspjeli zabrinuti navijače Arsenala na domaćem terenu.

Na drugoj strani, koeficijent na Atletico je također podrezan i sada je 11.00 kao i na City, gdje kladionica bet365 daje iste šanse njima i Građanima.

Celtic i njihove šanse su vrlo male, gdje im je koeficijent na bet365 2501.00 nakon što su odigrali neriješeno (1-1) protiv Borussije Monchengladbacha, koja još uvijek ima nade za kvalifikacije u osminu finala, ali ta nada je vrlo tanka.

screenshot_32

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!