NaslovnicaVijestiKladionice su reagirale na ždrijeb četvrt-finala Lige prvaka

Kladionice su reagirale na ždrijeb četvrt-finala Lige prvaka

Kladionice su reagirale na ždrijeb četvrt-finala Lige prvaka, gdje su smanjile koeficijent na sljedeću ekipu Pep Guardiole, Manchester City koji je sada 17.00, nakon što se upario sa PSG-om.

Kladionice su reagirale

Bayern i Real Madrid su izašli kao veliki pobjednici iz ždrijeba za četvrt-finale Lige prvaka prema kladionicama nakon što su dobili Benficu i Wolfsburg za protivnike.

Koeficijenti oba tima su srezani, dok ni jedan od ova dva nisu bili baš impresivni u osmini-finala, a sada se smatrda da će napredovati pored dva navedena autsajdera, a koeficijenti na njih su ogromni (51.00 i 67.00)

Bet365 je rangirao Barcelonu kao svoje favorite prije nego što se čak i dogodilo izvlačenje, cijena je bila najbolja u tom trenutku i ostala je ista nakon izvlačenja.

Gfhlwgx

To je zato što su favoriti izvukli Atletico Madrid, tim koji znaju vrlo dobro iz La Lige i ekipa Luis Enriquea je pobijedila u posljednjih šest susreta ova dva tima. Barca je dobila daleko od lahkog protivnika, naime, Atletico zna stvoriti probleme, nazad u 2014. godini su oni bili ti koji su došli u finale Lige prvaka. Ništa nije nemoguće!

Manchester City će se suočiti sa PSG-om, sa ekipom koja je izbacila Chelseaja u prethodnom kolu. City i PSG su ostali vrlo stabilni na otvoreno klađenje iako će PSG biti ponovo krunisan za Liga 1 šampiona koji će sigurno biti favorit u ovom susretu četvrt-finala Lige prvaka.

Razlika u koeficijentima između ova dva tima može doći kao iznenađenje za neke kladioničare, ali problemi sa povredama koje ima Manchester Cityjev menadžer Manuel Pellegrini se smatra kao značajna prednost za ekipu Laurent Blanca.

Prve utakmcie se igraju 5 i 6. aprila.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!