NaslovnicaVijestiKLADIONICE VEĆ TIPOVALE: Mourinho bit ćeš otpušten do jutra

KLADIONICE VEĆ TIPOVALE: Mourinho bit ćeš otpušten do jutra

Mourinho bit ćeš otpušten do jutra. Jose Mourinho pretrpio je i treći uzastopni poraz, i to na domaćem terenu od velikog rivala Liverpoola, kojim je aktuelni prvak Chelsea nakon 11 kola s isto toliko bodova potonuo na 15. mjesto.

Mourinho bit ćeš otpušten do jutra

Bio je to znak velikom engleskom lancu kladionica Ladbrokes da iz ponude “sljedeći menadžer u Premier lige koji će napustiti klub” povuku Josea Mourinha.

Jasno je zašto – nema smisla primati opklade na nešto što je izvjesno, odnosno biti na gubitku isplaćivanjem dobiti onima koji se klade na izvjesno – da će gazda Abramovič po drugi put uručiti otkaz “najboljem treneru u historiji kluba”, kako sam sebe titulira Mourinho.

Niko nije mogao predvidjeti ovako nešto kada je prije samo pet mjeseci Mourinho uvjerljivim osvajanjem naslova prvaka Engleske trijumfalno zaključio prvu sezonu drugog, povratničkog staža na Stamford Bridgeu.


“Bit ćeš otpušten do jutra” likovali su pjesmom navijači Liverpoola na Stamford Bridgeu, a s rugalicom se slažu i u Ladbrokesu, gdje su odmah nakon utakmice otkaz Mourinhu povukli iz ponude.

Ovo u pravilu znači da je trener kojeg eliminiraju iz navedene kategorije u kladionici – bivši.

Zanimljivo, u isto vrijeme na istom mjestu zahuktava se utrka za Mourinhovog nasljednika u kojoj vodi još jedan bivši Abramovičev zaposlenik, Carlo Ancelotti.

Iza njega je Pep Guardiola, dok su favoriti iz sjenke Diego Simeone i tek iz Liverpoola otpušteni Brendan Rodgers.
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!