NaslovnicaVijestiKladionice za Božić izgubile 100 milijuna funti!

Kladionice za Božić izgubile 100 milijuna funti!

Razdoblje oko Božića 2016 kladionice će željeti da što prije zaborave, pošto je bookmakerska industrija pretrpila rekordne gubitke zbog rezultata u engleskim ligama.

kladionice

Na zatvaranju 2016, prema izvještajima, kladionice su pogođene rekordnim gubicima od preko 100 milijuna funti (oko 115 milijuna eura), s obzirom da su favoriti opravdali očekivanja u svojim utakmica, a neke kladionice su u minusu od oko 10 milijuna funti.

Za kladionice je bilo fatalno 18. kolo engleske Premier lige (26-28. prosinac), popularni Boxing Day, kada su pretendenti na titulu, Chelsea, Manchester City, Liverppol, Arsenal, Tottenam i Manchester United redom slavili.

Prema izviješću objavljenom ovog ponedjeljka, William Hill je predočio gubitke od čak 20 milijuna funti, pošto im rezultati nisu išli na ruku.

Sky Bet nije krio da je pretrpio žestok udarac, te je saopćio britanskim medijima da je prosinac 2016 bio “najgori mjesec koji pamte”, dodavši da su isplatili više od 8 milijuna funti na Božić.

Predstavnica Sky Beta za odnose sa javnošću komentirala je praznični period, rekavši: “Neki ljudi jadikuju zbog božićih poklona, a mi ne da ih nismo dobili, već štaviše, da Newcastle nije izgubio od Blackburna, bio bi to najgori dan u istoriji kompanije i vjerovatno najgori u cijeloj kladioničarskoj industriji”.

Gledajući rezultate, analitičari iznose da niti jedna kladionica nije mogla izbeći božićni udar, a očekuje se da gubici William Hilla budu još veći, pošto se očekuju kompletna izviješća za prethodnu godinu u narednim danima.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!