NaslovnicaVijestiKloopov Liverpool oborio prvi rekord u sezoni

Kloopov Liverpool oborio prvi rekord u sezoni

Iako u svojoj prvoj utakmici na klupi Liverpoola Jurgen Kloop nije upisao pobjedu, na terenu se moglo primjetiti kako Liverpool funkcioniše drugarčije.

Liverpool oborio prvi rekord

Igrači Tottenhama u prvih osam kola Premiershipa su pretrčali više od protivnika, ali ne i juče protiv Liverpoola. Tottenham, primjerice, protiv Manchester Citjya na White Hart Laneu pretrčao 10 kilometara više, igrači Liverpoola su pretčali 1.2 kilometra više od Pijetlova.

Liverpool je u ovoj sezoni najviše pretrčao protiv Norwicha kod kuće, ukupno 111.9 kilometara, a najviše sprinteva zabilježili su protiv Arsenala u gostima (584)

Igrači Liverpoola su jučer protiv Tottenhama pretrčali 116 kilometara i 614 sprinteva su napravili. Jurgen Kloop dolaskom u Liverpool je naglasio da želi bržu igru sa više trčanja i borbenosti.

BONUS
Liverpool oborio prvi rekord

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!