NaslovnicaVijestiPoznata imena trojice igrača koje će Jurgen Klopp pokušati dovesti ovog ljeta

Poznata imena trojice igrača koje će Jurgen Klopp pokušati dovesti ovog ljeta

Liverpool je tek drugi put u posljednjih sedam godina obezbijedio Ligu prvaka završivši u top četiri u Premier ligi. S obzirom da će sljedeće sezone igrati u tom takmičenju, ovog ljeta se očekuju velika pojačanja.

Imena trojice igrača koje će Jurgen Klopp pokušati dovesti

“Redsi” su u svoje redove doveli Dominica Solankea iz Chelseaja, a blizu potpisa je i jedna od zvijezda Rome u sezoni iza nas, Mohamed Salah.

Međutim, kako navodi The Independent, na vrhu liste želja Jurgena Kloppa nalaze se tri igrača.

Prvi od njih je defanzivac Southamptona Virgil van Dijk, za kojeg su također zainteresovani i Manchester City, te prvak Chelsea.

Ipak, Jurgen Klopp je spreman igraču ponuditi istu platu kao i druga dva kluba, tako da će odluka zavisiti od nizozemskog reprezentativca.

Drugi igrač u pitanju je Naby Keita. Vezni igrač RB Leipziga iza sebe ima sjajnu sezonu u kojoj je njegov klub završio na drugom mjestu u Bundesligi, a on je u 31 nastupu postigao osam golova i upisao sedam asistencija.

S obzirom da Jordan Henderson ima mnogo problema sa povredama, igrač poput Keite, koji može igrati sve pozicije u veznom redu, vrhunski je izbor za Jurgena Kloppa.

Treća želja njemačkog stručnjaka je također igrač RB Leipziga Timo Werner. Malo je vjerovatno da će njemački klub pustiti dvije zvijezde da odu na Anfield ovog ljeta, ali će Klopp svejedno pokušati dovesti obojicu.

21-godišnji Werner je postigao 21 gol u 31 bundesligaškoj utakmici prošle sezone, a u Liverpoolu bi bio odlična zamjena za Daniela Sturridgea, koji vjerovatno napušta Merseyside ovog ljeta.

Doveo ove igrače ili ne, Jurgen Klopp je optimističan što se tiče budućnosti kluba.

“Stvarno sam optimističan u vezi budućnosti, ne zato što sam lud, već zato što znam što imamo, znam što ćemo dobiti, znam šta možemo dobiti i znam da je ovo super grupa ljudi koja ima znanje i karakter. Ne samo igrači, već i ostali uposlenici kluba.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!