NaslovnicaVijestiKLOPP DOVODI POJAČANJE IZ BARCELONE: Za 100 milijuna eura stiže zvijezda sa...

KLOPP DOVODI POJAČANJE IZ BARCELONE: Za 100 milijuna eura stiže zvijezda sa Nou Campa!

Liverpool je, kako se izvješćuje, postao favorit kladionica za transfer zvijezde Barcelone, napadača Ousmane Dembelea kao alternativu za Nabil Fekira, kojeg nisu uspjeli dovesti zbog problema sa koljenom koje ima Francuz.

KLOPP DOVODI POJAČANJE

Redsi bi mogli biti na tržištu za novog napadača ovog ljeta, nakon što žele da popune prazninu koju je ostavio Philippe Coutinho još u siječnju.

Dembele se borio sa formom na Nou Campu i već nekoliko puta je povezan sa odlaskom u posljednjih nekoliko mjeseci, dok je Mundo Deportivo nedavno izjavio kako je Jurgen Klopp zainteresiran za njega.

Francuski internacionalac bi mogao biti lijep dodatak za Liverpool, jer je on izgleda više prikladan Kloppovom stilu igre, nego Barceloninom menadžeru Ernestu Valverdeu..

[su_bonus]

Međutim, iz Don Balona dolaze izvještaji da 21-godišnjak sigurno neće biti dostupan za naknadu ispod 100 milijuna eura, tako da će ovaj transfer biti vrlo težak za Liverpool.

Kladionice misle da postoji šansa, međutim, koeficijenti se drastično mijenjaju i sada je Liverpool favorit za potpis francuskog internacionalca.

Alex Apati iz Ladbrokes kladionice kaže: “Fekir je izgledao kao gotov transfer, ali sada je to isključeno. Znamo da Klopp mora ciljati sličnog igrača, pa smo smanjili koeficijente na Liverpoola koji bi mogao dovesti Dembelea.”

[su_no1forfootball]

Lyon je prije par tjedana priopćio kako će Fekir ostati bez obzira na veze sa Liverpoolom ovog ljeta, izvijestio je BBC Sport.

Dembele bi trebao da bude kao neka zamjena za Nabil Fekira, jer je taj transfer krenuo po zlu. Jurgen Klopp će se nadati da će ovo biti jedan od transfera koje će realizirati ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!