NaslovnicaVijestiKlopp frustriran nakon poraza, Van Gaal sretan što je barem nakratko zadržao...

Klopp frustriran nakon poraza, Van Gaal sretan što je barem nakratko zadržao posao

Trener Liverpoola Jurgen Klopp rekao je kako njegova momčad nije zaslužila izgubiti od Manchestera Uniteda na Anfieldu danas.

OIR_resizer

Redsi su bili bolji veći dio susreta te su imali posjed lopte na svojoj strani, imali su više šansa, kao i udaraca, no Wayne Rooney jednom je zatresao mrežu i to je bilo dovoljno za pobjedu gostiju.

“Nismo vidjeli puno šansi od Manchester Uniteda, a svoje nismo realizirali. Naravno da sam frustriran. Izgubili smo utakmicu koju nismo trebali izgubiti”, rekao je Klopp za BBC Sport.

“Trebali smo čuvati gol, ali nismo. To je naša odgovornost. Moramo se bolje braniti. Stvarno smo imali nekoliko dobrih šansi, no bili smo puno puta u prilici da napravimo još šansi, a nismo.”

“Izgubili smo derbi protiv Manchester Uniteda te u ovom trenutku ne mogu biti pozitivan.”

Ovim porazom Liverpool je ostao deveti na ljestvici, sa samo dvije pobjede u proteklih osam ligaških utakmica.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal pak je bio “presretan” nakon što je njegova momčad sa minimalnih 1-0 u gostima savladala Liverpool.

Gosti su uputili samo jedan udarac u okvir vrata, no to je bilo dovoljno za pobjedu 12 minuta prije kraja susreta.

Van Gaal je priznao kako njegova momčad može biti sretna što je pobijedila.

“Kada pobijedite Liverpool, to je dobro za navijače, ali i za poziciju na ljestvici. Napravili smo velik korak u dobrom smjeru i jako sam sretan. U prvom poluvremenu nismo držali loptu na svojoj strani i sretan sam što smo to proživjeli”, rekao je Van Gaal za Sky Sports News.

“U drugom poluvremenu igrali smo puno bolje i Wayne Rooney je ponovno postigao pogodak. Mislim da David de Gea nije puno napravio, zaustavio je dvije ili tri lopte, a posao vratara jest da to čini. Igra jako dobro, no ne možete reći da je bio fantastičan vratar danas.”

“Pobijedili smo, a pred nama je još mnogo utakmica u 2016. godini.”

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!