NaslovnicaVijestiKlopp i Howe prokomentarisali nevjerovatan preokret

Klopp i Howe prokomentarisali nevjerovatan preokret

U utakmici između Bornemoutha i Liverpoola na Dean Courtu viđen je nevjerovatan preokret, gdje su Redsi prokockali vođstvo od 1:3 od 76. minuta.

preokret

Liverpool imao prednost od 2:0, pa 3:1 u 76. minutu, primio tri gola u 15 minuta i izgubio!

“Prije svega želim reći kako je Bournemouth slavio potpuno zasluženo. Pružili su veliku borbu. Mi smo utakmicu jednostavno predali u odlučujućem trenutku. Otvorili smo im vrata, a oni su kroz njih protrčali i zabili nekoliko sjajnih golova. Na kraju je zaslužen rezultat. Stvar je u tome da smo jednostavno loše igrali ćak i kada smo vodili 2:0. Bili smo statični. Kao da smo prestali igrati. Ako smo nešto naučili iz ovoga, onda je sve skupa OK “, poručio je trener Liverpoola, Jürgen Klopp pa nastavio:

“U nogometu se ovekvi rezultati događaju, ali mi moramo naučiti iz toga. Bila je ovo lijepa priča, a mi smo nažalost bili na krivoj strani. Trenutno svakako nije dobar osjećaj, ali ponekad je takvo što u redu, čak i potrebno. Niti jedna cesta nije bez kamenja. Ne možete biti prvaci u prosincu. Ne možete niti ispasti u prosincu niti se išta od toga odlučuje već u prosincu. ”

Spomenimo kako se zadnji put kada je u Premierhsipu netko izgubio a da je vodio s dva razlike, dogodio u ožujku 2016. godine, a glavni glumac ponovno je bio Liverpool. Bilo je to na utakmici protiv Southamptona koju su ‘sveci’ dobili 3: 2. Štoviše, Liverpoolu je ovo pod Klopp već četvrti put da ne pobjeđuje u utakmici u kojoj vodi dva razlike (2-2 v Sunderland, 2-3 v Southampton and 2-2 v Newcastle).

 

Menadžer Bournemotuha, Eddie Howe bio je naravno zadovoljan pobjedom i preokretom svoje momčadi. Bournemotuh je prvi put u Premiershipu pobijedio nakon što je gubio s dva razlike.

“Nevjerojatna utakmica. Liverpool je bio jako dobar u prvom poluvremenu, ali mi smo uspjeli pronaći snage za preokret. Promijenili smo neke stvari u taktici, ali stvar je iu mentalitetu. Bili smo odlični iako je bilo trenutaka kada je puno lakše bilo odustati”, rekao je Howe.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!