NaslovnicaVijestiKlopp: Igrači žele igrati za Liverpool, dok ne dobiju ponudu od klubova...

Klopp: Igrači žele igrati za Liverpool, dok ne dobiju ponudu od klubova iz Manchestera

Igrači žele igrati za Liverpool, dok ne dobiju ponudu od klubova iz Manchestera, rekao je njemački stručnjak. Jurgen Klopp je uvjeren da Liverpool još uvijek može privući najbolje igrače na svijetu, ali kaže da je to vrlo teško, jer oni ne mogu ponuditi toliko novaca kao njihovi rivali iz Manchestera.

Igrači žele igrati za Liverpool

Redsi su izgubili igrače poput Suareza i Raheem Sterlinga u posljednjih nekoliko godina, a oni su imali miran januarski prijelazni rok, pošto su propustili potpisati Shakhtarovog Alexa Teixeiru, koji se odlučio preseliti u Kinu.

Međutim, njihov trener tvrdi da klub sa Anfielda može dovesti najbolje igrače, ali kada dođe do toga da imaju rivale iz Manchestera u borbi za nekog igrača, izgubit će tu borbu jer ne mogu ponuditi onoliko novca kao United i City.

[su_netbet_psgchelsea]

“Liverpool je veliko ime u europskom fudbalu i sigurno će biti nekoliko igrača koji će reći ‘želim igrati tamo'”, rekao je Klopp novinarima.

“Pa, dok ne dobiju ponudu od drugog klub koji ima više novaca kao što su to klubovi iz Manchestera uglavnom, onda naravno idu gdje je veći novac.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!