NaslovnicaVijestiKlopp: Jedino idioti ostaju na podu, Liverpool će se podići!

Klopp: Jedino idioti ostaju na podu, Liverpool će se podići!

Trener Liverpoola Jurgen Klopp smatra kako je važno za njegov tim da u potpunosti osjeti bol poraza u finalu Liga kupa od strane Manchester Cityja, i da taj bol iskoristi za uzvraćanje udarca.

Jedino idioti ostaju na podu

“Redsi” su izgubili nakon jedanaesteraca ukupnim rezultatom 4-2 na Wembleyu, nakon što je Philippe Coutinho u regularnom vremenu uspio postići kasni izjednačujući gol nakon što je “Građane” u vodstvo doveo Fernandinho.

Tipično za njega, 48-godišnjak je nakon utakmice bio brutalno iskren, priznavši da se osjeća us***o i sme****ki nakon ovog poraza.

“U ovom trenutku ne osjećam pozitivu. Ja sam ljudsko biće, nakon svega”, rekao je njemački strateg nakon utakmice.

“Ovo nije moj prvi veliki poraz. Imao sam poraze i prije, kao i pobjede. Znam kako to ide. Mislite li da ću sada otići kući, zaključati vrata i ostati u njoj u iduća četiri tjedna?”

“Da, normalno je da se osjećamo loše, ali to je u redu. Moraš osjetiti poraz, ne možeš govoriti da to nije važno, jer je bilo jako važno. Izgubili smo u finalu, tako da to nije baš dobro.”

“Međutim, uvijek poslije poraza moramo uzvratiti. Možemo pričati svašta sad, ali znate da nakon pada morate ustati. To je istina i potpuno normalna stvar, jedino idioti ostaju na podu i čekaju na sljedeći poraz.”

“Naravno da ćemo uzratiti, sto posto sam siguran. Vratili smo se danas na utakmici, ali morali smo osjetiti kako je to kad se izgubi za svako sljedeće finale. Ne mora svako učiti ovako, ja sam pobijedio u svom prvom finalu. Nije pravi trenutak da pričam o tome. Sutra ujutro možemo sve promijeniti, ali trenutno ne možemo ništa promijeniti, to je velika razlika…”

“No, ne brinite, mi ćemo ići dalje, oporavit ćemo se, tako to ide. Moramo ići težim putem. Ništa nije lako u ovom trneutku, ali vidjet ćemo ukoliko nastavimo davati sve od sebe, svjetlo je na kraju tunela.”

“Ostat ćemo u utrci, ne sumnjam u to, ali večeras se osjećamo us***o i sme****ki.”

“U jedanaestercima vam je potrebno malo sreće. Naravno, trebali smo pucati malo bolje. Znamo kako se to radi, ali danas nismo pružili težak posao njihovom golmanu. Nismo imali sreće, jer je Simon Mignolet bio jako blizu obrani dva ili tri puta. Moramo prihvatiti ovaj poraz.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!