NaslovnicaVijestiKlopp: Jedva čekam da ovaj prijelazni rok završi

Klopp: Jedva čekam da ovaj prijelazni rok završi

Trener Liverpoola, Jurgen Klopp priznao je engleskim medijima da jedva čeka kraj prijelaznog roka u Engleskoj jer mu je ‘preko glave’ priča o transferima, odlascima i dolascima.

Jurgen+Klopp+Burnley+v+Liverpool+Premier+League+_WuYkhdWYwXl

“Jedva čekam dan kada će to završiti jer ne mogu vjerovati koliko ste svi opsjednuti time”, rekao je Klopp u ponedjeljak u Melwoodu nakon što su ga novinari ponovno pitali, kako to rade svakodnevno već skoro dva mjeseca, koga će klub dovesti:

“Vi ne vjerujete niti sekunde u svari kao što su napredak kroz trening. Shvaćam da je utakmica protiv Arsenala bila daleko od savršene, ali zabili smo četiri gola. Tako da nitko ne može reći da baš ništa ne valja. Naravno, primili smo tri gola i u obrani stvari ne štimaj, ali to nije način na koji bi se trebale stvari gledati”, rekao je Klopp.

Njemački strateg dodao je kako su na utakmici protiv Burnleya imali čak 81% posjed lopte, ali nisu postigli pogodak, te je ironično rekao da odmah trebaju još jednog napadača.

“Zatim smo igrali kod Burnleya. Imali 81 posto posjeda i nismo uspjeli dati gol i odmah možete reći da trebamo još jednog napadača.”

Kao što sam već rekao, do 31. 8. je sve moguće. Svašta se može dogoditi. No, u ovom trenutku nemamo posebnu želju za ‘krpanjem’ neke pozicije. Nemamo osjećaj da s nekim igračima ne možemo raditi, ili tako nešto. Svi smo profesionalci koji volimo raditi i to je sve što mogu reći o tome. Naravno, ne mogu biti sto posto siguran.”

Untitled

KLADI SE
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!