NaslovnicaVijestiKlopp: Liverpool može osvojiti titulu

Klopp: Liverpool može osvojiti titulu

Trener nogometaša Liverpoola Jürgen Klopp ocijenio je da njegova momčad može ove sezone osvojiti šampionsku titulu, prvu u Premier ligi.

osvojiti

Liverpool nije bio prvak Engleske od 1990. godine, dvije godine prije nego što je osnovana Premier liga.

Redsi su u sezoni 2013/2014 sa trenerom Brendanom Rodgersom bili blizu titule, ali su šampionat završili s dva boda manje od Manchester Cityja.

Otkako je Klopp prošlog kolovoza preuzeo ekipu, navijači se nadaju da bi klub mogao osvojiti titulu prvaka Engleske.

“Ne radi se u posljednjih 25 godina. Mi smo sada tu. Mi smo sadašnja generacija. Koliko god da volimo igrače iz prošlosti koji su stvorili klub, mi ne možemo obaviti njihov posao. Moramo obaviti naš posao. Hajde da pokušamo to da uradimo. dovoljno smo dobri za tako nešto i ovaj klub je dovoljno veliki “, rekao je Klopp za Sky.

Njemački trener naveo je da će Liverpool uspjeti sačuvati pojedine igrače, za koje su zainteresirani veliki europski klubovi.

“Imamo vlasnike kakvi su nam potrebni, pošto oni ne moraju prodaju igrače. Iz našeg kluba nitko ne mora otići zbog novca. Nismo klub koji najbolje plaća igrače, ali možemo ih platimo dovoljno da ostanu. Ovaj trenutak u Liverpoolu je fantastičan i moramo ga iskoristimo. Trenutno smo vrlo dobri, budućnost je svijetla, pa hajde da pokušamo “, rekao je Klopp.

Nakon 17 kola u Premiershipu Liverpool je drugi na tablici sa 37 bodova, šest manje od Chelseaja. U utorak na svom Anfieldu dočekuju Stoke City.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!