NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dogovorio transfer, Steven Gerrard dovodi pojačanje iz Juventusa, Everton...

Transfer glasine: United dogovorio transfer, Steven Gerrard dovodi pojačanje iz Juventusa, Everton ima novog trenera, razmjena Tottenhama i PSG-a!

Zimski prijelazni rok u Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj i Italiji je otvoren i završava se tek 31. siječnja. U Francuskoj i Španjolskoj traje do ponoći posljednjeg dana ovog mjeseca, a u Njemačkoj i Italiji do šest i osam sati navečer. Donosimo vam nekoliko najzanimljivih transfer glasina za danas.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Manchester United dogovorio transfer

Izvori iz Engleske tvrde da je Manchester United blizu dovođenja Boubacara Kamare iz Marseillea. Radi se o 22-godišnjem veznjaku, koji može igrati na više pozicija. Klubu ga je predložio Ralf Rangnick, a transfer bi se trebao ostvariti do kraja sezone. Kamara na tržištu vrijedi 25 milijuna eura.

Xavi prodaje još pet igrača Barcelone

Španolski mediji pišu kako je trener Barcelone Xavi otpisao petoricu igrača. Radi se o Samuelu Umtitiju, Clementu Lengletu, Alejadru Baldeu, Riquiju Puigu i Oscaru Minguezi. Uz njih se na toj listi nalazi i Ousmane Dembele.

Dušan Vlahović želi u Juventus

Talijanski mediji objavili informaciju da je Dušan Vlahović odabrao Juventus. Gazzetta piše kako je napadač već sklopio dogovor sa Juventusom. U Fiorentini znaju da je sada već nemoguće da se srpski reprezentativac predomisli. Vlahović bi trebao postati igrač Juventusa do kraja ovog mjeseca, a u najgorem slučaju potpisuje u lipnju.

Razmjena igrača između Tottenhama i PSG-a?

Engleski mediji već nekoliko dana bruje o razmjeni igrača između Tottenhama i PSG-a. Navodno bi Georginio Wijnaldum trebao otići u Tottenham, a u suprotnom smjeru odlazi Tanguy Ndombele.

Everton ima novog trenera?

Izgleda da će Portugalac Vitor Pereira postati novi menadžer Evertona. Engleski mediji javljaju kako će svi detalji biti dogovoreni uskoro.

Steven Gerrard dovodi pojačanje iz Juventusa

Prema pisanu španjolskih medija, novi menadžer Aston Ville, Steven Gerrard želi dovesti urugvajskog veznjaka Juventusa, Rodriga Bentancura. Spominje se cijena od oko 20 milijuna eura. Navodno je Luis Suarez predložio svog sunarodnjaka bivšem suigraču iz Liverpoola.

[SPECIJALNA PROMOCIJA] Otvori račun za klađenje i uzmi besplatnih 25€ besplatnih bonus kredita dobrodošlice za nove igrače

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!