NaslovnicaVijestiKlopp: On nije bio spreman, a igrao je

Klopp: On nije bio spreman, a igrao je

Liverpool je sinoć u okviru Premiershipa savladao ekipu Stoke Citya sa 3-0. Kako tvrdi trener Liverpoola Jurgen Klopp njegov igrač Lovren nije bio spreman za tu utakmicu, ali je ipak igrao.

bio spreman

“Mi smo naporno radili da bi ovo ostvarili, a to vam je u nogometu tako. Pogotovo kada ste na gostovanju kao što je ovo protiv Stokea”, rekao je Jurgen Klopp, te dodao:

“Mislim da je moja ekipa mogla lakše do pobjede da smo uspjeli iskoristi dvije sjajne prilike koji su nam se stvorile u prvom poluvremenu.”

U prvom poluvremenu bila je veoma zanimljiva situacija kada je golman Liverpoola Simon Mignolet imao nespretan start izvan šesnaesterca.

“Mislim da Mignolet nije zaslužio crveni karon, ipak Stoke je mogao zabiti iz takve situacije, baš kao i iz tog prekida”, tvrdi Jurgen Klopp.

[su_tenis_live_koeficijenti]

“U nastavku utakmice Salah je bio fantastičan, te je postigao dva odlična gola, treći je pogotov bio odličan, jer je to bila kontra sa sjajnom završnicom. Zasluženo smo pobijedili.”

Pored Mohameda Salaha Jurgen Klopp je pohvalio i Solankea koji je prvi put za Liverpool kreno u početnoj postavi u Premiershipu.

“Trebajo je dati gol. On je fantastičan dječko, zaslužuje igrati. Mislim da on može još dosta napredovati, ali i sada je već fantastičan igrač, kojem vjerujem”, kaže trener Redsa.

[su_live_koeficijenti]

Hrvat Lovren nije trenirao par dana zbog velike otekline, a dan prije utakmice protiv Stokea. Jurgen je bio siguran u to da Lovren neće igrati, ipak na kraju hrvatski stoper je igrao od prve minute.

“Lovren uopšte nije bio ni spreman, nije trebao biti ni u momčadi, a na kraju je igrao od prve minute, jer se Klavan razbolio. U nogometu je to tako”, rekao je Jurgen Klopp za Mirror.

Liverpool se trenutno nalazi na petoj pozciiji u Premeirshipu, a svoju narednu utakmicu Redsi igraju protiv Brightona u okviru Premiershipa, dok sljedeće sedmice dočekuju Spartak u okviru Lige prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!