NaslovnicaVijestiKlopp: Nismo vjerovali u pobjedu

Klopp: Nismo vjerovali u pobjedu

Liverpool ni nakon 11 utakmica u svim natjecanjima ne zna za pobjedu, no Jürgen Klopp ne diže paniku. No ono što brine je što su redsi u posljednjih osam utakmica remizirali, od čega ih je sedam završila 1:1 kao i protiv Southamptona.

Nismo vjerovali u pobjedu

“S nekoliko sam stvari zadovoljan. Protivnik je imao svježine jer je imao jednu utakmicu manje ovaj tjedan. Imali smo svoje trenutke i izgledne situacije”, rekao je Klopp i dodao:

“Deset minuta do kraja nismo se predali fizički, ali nismo vjerovali u pobjedu, to je problem. Zabili smo gol, a onda smo poklonili slobodan udarac. Takve stvari se trebaju izbjeći. Ne razumijem pritisak u ovom trenutku, ali igrači ga osjećaju, to je vidljivo. Nije kraj svijeta.”

 

BONUS

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!