NaslovnicaVijestiKlopp: Odigrali smo sa vjerom u preokret

Klopp: Odigrali smo sa vjerom u preokret

Menadžer Liverpoola.Jürgen Klopp rekao je poslije pobjede nad Dortmundom (4:3) da je njegova momčad odigrala s puno strasti i sa vjerom u preokret. Liverpool se, poslije nevjerojatnog preokreta u utakmici na Anfieldu, plasirao u polufinale Lige Europe.

Klopp

Liverpool je do 57. minute gubio 2:0, ali je golovima Origija, Coutinha, Sakhoa i Lovrena u nadoknadi vremena stigao do pobjede i plasmana u polufinale Lige Europe, pošto je u prvom susretu u Njemačkoj bilo 1:1.

“Imali smo dobar plan u prvom poluvremenu, ali smo ipak primili dva gola, pa nije bilo lako promijeniti strategiju. Utakmica je bila vrlo intenzivna. Cijeli meč je pokazao kvalitetu Borussije. Imali su šanse, a mi smo gubili lopte pod presingom, iako smo željeli da im pariramo. Po mom mišljenju, u ovako neizvjesnim utakmicama, treba vam strast. Morate da vjerujete i bilo je lijepo vidjeti kako smo poslije svakog gola sve više počinjali da vjerujemo i da se vraćamo u igru ​​”, rekao je Klopp.

Klopp je rekao da je u poluvremenu podsjetio svoje igrače na veliki klupski uspjeh iz Istanbula 2005. godine i osvajanje Lige prvaka. U finalu je Milan vodio s 3:0, ali je Liverpool izjednačio na 3:3 i poslije penala osvojio trofej.

“Kontranapad Dortmunda u pojedinim trenucima je nešto što ne možete obranite, a to smo vidjeli poslije četiri, odnosno devet minuta utakmice. Ali u poluvremenu je bila dobra atmosfera, pošto sam bio zadovoljan – ne rezultatom nego igrom”, rekao je Klopp, prenijeli su britanski mediji.

[su_sportingbet]

On je dodao da je rekao igračima da mogu da naprave preokret.

“Rekao sam igračima da, iako to nije vjerojatno, moramo pokušati. Oni su to i učinili. Postigli smo drugi gol i svi su mogli vidjeti da se nešto događa na stadionu. To se moglo vidjeti, čuti, osjetiti. Dortmund je poveo s 3:1 i to je jedan od trenutaka u nogometu i životu kada morate pokazati znak, a to su moji igrači i uradili. Bilo je lijepo to gledati. da biste napravili preokret u takvoj utakmici, protiv najkvalitetnijeg protivnika, morate imati i malo sreće, ali svatko tko je gledao utakmicu mora kaže da smo zaslužili pobjedu “, rekao je bivši trener Borussije Dortmund.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!