NaslovnicaVijestiKlopp otkrio šta je razlog Liverpoolovog kiksa

Klopp otkrio šta je razlog Liverpoolovog kiksa

Menadžer Liverpoola, Jurgen Klopp, izjavio je da je razlog kiksa njegovog tima protiv Sunderlanda umor momčadi, te je kritikovao i suđenje.

razlog

Liverpool je na gostovanju protiv Sunderlanda poveo golom Daniela Sturridgea u 19. minuti, ali je domaćin nakon samo pet minuta stigao do izjednačenja pogotkom Jermaina Defoea iz jedanaesterca.

Ekipu Jürgena Kloppa nije mnogo uzdrmao primljeni gol, iako je Sunderland vrlo brzo poslije izjednačenja imao priliku da dođe do preokreta, ali Defoe nije realizirao dobru priliku.

Liverpool je sve više pritiskao rivala, a do novog vodstva stigao je u 74. minuti pogotkom Sadia Manea.

Djelovalo je da će Liverpool nastaviti seriju pobjeda u prvenstvu Engleske, ali je 84. minutu Mane igrao rukom u svom šesnaestercu, pa je sudac Anthony Taylor dosudio novi jedanaesterac za Sunderland, a ponovno je siguran izvođač bio Defoe.

“Nije bilo prekršaja prije slobodnog udarca koji je doveo do drugog jedanesterca”, istaknuo je Klopp

Ne znam objasniti jer ne znam što sam točno vidio. Moja momčad se borila, ali nisam siguran da su imali snage za to”, rekao je trener Liverpoola Jürgen Klopp nakon remija 2:2 protiv Sunderlanda.

Naime, Redsi su ovu utakmicu odigrali nakon manje od 48 sati poslije pobjede nad Cityjem, a Klopp je naveo zgusnut kalendar kao razlog umora svojih igrača.

“Mi možemo igrati bolje, ali nisam siguran možete li igrati bolje bez odmora. Nisam siguran kako se osjećate kada morate raditi ono što su oni morali danas”, nastavio je Klopp.

“Rekao sam igračima da, ako netko ne želi igrati, nikad to više neću spomenuti, no nitko nije to rekao i to je dobra stvar. A o onome kako smo igrali, nemam što reći.”

“Nije bilo prekršaja prije slobodnog udarca koji je doveo do drugog jedanesterca. Nekad trebate sreće, a Sunderland se trudio i zaslužio bod”, prokomentirao je Klopp i suđenje.

Menadžer Sunderlanda, David Moyes je rekao: “Očekivao sam da će Liverpool ići na rezultat, pa sam jako zadovoljan ovakvim raspletom. Ključ za opstanak bit će nam utakmice kod kuće u kojima moramo slaviti.

Liverpool nakon 20 utakmica zauzima drugo mjesto sa 44 boda, pet manje od lidera Chelseaja, dok je Sunderland na 18. mjestu sa 15.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!