NaslovnicaVijestiKlopp otkrio što je bilo presudno u porazu od Cityja

Klopp otkrio što je bilo presudno u porazu od Cityja

Klopp otkrio što je bilo presudno u porazu od Cityja

Trener Liverpoola Jürgen Klopp rekao je za britanske medije da je utakmicu protiv Manchester Cityja odlučio jedan detalj – crveni karton koji je dobio njegov nogometaš Sadio Mane zbog starta na golmanu Edersonu..

“Imali smo sve što nam je bilo potrebno kada smo igrali 11 na 11. Imali smo šanse, prvi gol je bio nepotreban bili smo suviše straga, nismo igrali pametno. Ali odlučujuća odluka koja je utjecala na utakmicu bio je crveni karton. Mislim da taj start nije bio za isključenje, Sadio nije vidio golmana. to je bilo slučajno, vratar je izašao, a ti želiš do lopte. Nadam se da će ljudi to vidjeti onako kako jeste.”, rekao je Klopp, prenijeli su britanski mediji.

[su_bonus]

Loša situacija u Munchenu: Lewandowski u sukobu sa Hoenessom?!

Florentino Perez: Doveo bih ga da je u vrijeme mog prvog mandata bio na ovom nivou!

Liverpool je izgubio za Manchester Cityja od 0:5 u četvrtom kolu Premiershipa. To je najteži poraz Kloppa na svim natjecanjima u tom engleskom klubu.

“Sudac je bio blizu da me isključi zbog prigovora i nisam ništa mogao. Rekao sam četvrtom sucu da mislim da to nije bilo za crveni. Nadamo se da ozljeda nije teška, ali to je bilo slučajno. Njegova noga nije bila toliko visoko podignuta, a vratar je izašao da glavom zahvati loptu.”, rekao je njemački trener.

“Sadio se loše osjeća zbog svega, teško mu je. Imao sam poraze od 0:5, to nije cool, ali mi nismo bili toliko loši. Međutim, nitko se toga neće sjećati.”, dodao je Klopp.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!