NaslovnicaVijestiKlopp otkrio zašto nikada neće trenirati Bayern

Klopp otkrio zašto nikada neće trenirati Bayern

Trener Liverpoola Jurgen Klopp mišljenja je da mu nikada neće biti ponuđen posao trenera u Bayernu, jer ih je ismijao kada su izgubili protiv Mainza ranije ove sezone.

Klopp otkrio zašto nikada neće trenirati Bayern

Nijemac je trentno jedan od najboljih trenera na svijetu nakon što je uspio sa Borussijom osvojiti dvije Bundeslige, te stići do finala Lige prvaka.

Prije nego što je stigao u Liverpool u oktobru prošle godine, Klopp se smatrao nasljednikom Pepa Guardiole na klupi bavarskog giganta, ili danas su se stvari promijenile. 48-godišnjak je izjavio da se svojom reakcijom na Bayernov poraz prošlog mjeseca protiv Mainza zauvijek oprostio od klupe kluba iz Minhena.

“Sam sam sebi zatvorio vrata Bayerna. Bila je to radost zbog Mainzovog uspjeha, ali na videu izgleda kao radost zbog poraza velikog rivala. To ne mogu popraviti.”

Klopp je skoro cijelu igračku karijeru proveo igrajući u Mainzu, a nakon završetka iste ponuđen mu je posao trenera prve ekipe.

Njegov Liverpool će sutra odigrati svoju 35. premierligašku utakmicu, kada će gostovati na Liberty stadionu kod Swansea Cityja. Redsi su trenutno na sedmom mjestu, te zaostaju četiri boda za šestoplasiranim Manchester Unitedom četiri utakmice prije kraja sezone.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!