NaslovnicaVijestiKlopp: Ovu priliku smo iskoristili, nakon Leicestera bilo je teških riječi

Klopp: Ovu priliku smo iskoristili, nakon Leicestera bilo je teških riječi

Liverpool je danas na svom Anfdiledu savladao Arsenal rezultatom 3-1 u 27. kolu engleskog Premiershipa. Strijelci za ‘Redse’ bili su Firmino, Mane i Wijnaldum. Pogodak za Arsenal postigao je Welbeck u 57. minuti. Nakon ove pobjede Liverpool se popeo na treće mjesto sa 52 boda, dok je Arsenal na petom mjestu sa 50 bodova ali i utakmicom manje. Trener Liverpoola kaže da je nakon Leicestera palo teških riječi, te da je ova pobjeda došla u pravo vrijeme.

teške riječi

Trener Liverpoola, Jurgen Klopp nakon utakmice izrazio je zadovoljstvo zbog pobjede te je rekao da je utakmica protiv Arsenala bila jedna od boljih utakmica njegovog tima u posljednje vrijeme, a osvrnuo se i poraza protiv Leicestera prošlo kolo.

“Nakon poraza od Leicestera pale su teške riječe. Analizirali smo sve i dobili novu priliku danas te ju iskoristili. Svi znamo što smo napravili prošli tjedan i nije se baš običaj vratiti ovako. Znamo na čemu moramo raditi.”, rekao je njemački stručnjak.

Klopp smatra da je Simon Mignolet u drugom poluvremenu protiv Arsenala spasio njegov tim.

“U drugom poluvremenu spasio nas je i Simon Mignolet. Bilo je važno doći ispred Arsenala. Stvarno smo se loše osjećali nakon Leicestera, trebalo nam je nekoliko dana da shvatimo što se dogodilo, zato je ovo velika pobjeda”, zaključio je Klopp.

Arsene Wenger je današnju utakmicu počeo bez čilenakse zvijezde, Alexisa Sancheza, ali nakon njegovog ulaska u drugom poluvremenu Arsenal je bio drugačiji.

“Nismo imali ritam u prvom poluvremenu. Primili smo jeftine golove kakve ne očekujete u ovakvoj utakmici. U nastavku smo odgovorili, ali u prvom nismo bili na nivou.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!