NaslovnicaVijestiKlopp: Pokušat sve u finalu za ovaj divan klub

Klopp: Pokušat sve u finalu za ovaj divan klub

Trener Liverpoola Jürgen Klopp rekao je da će njegovi nogometaši u finalu Lige Europe protiv Seville gledati da “iskoriste priliku” i osvoje trofej. Liverpool će u finalu igrati protiv Seville, a utakmica će se igrati 18. svibnja u Baselu.

Klopp

Nogometaši Liverpoola plasirali su se u finale Lige Evrope pošto su na svom terenu u revanš utakmici pobijedili Villarreal s 3:0.

“Kada odigrate utakmicu kakvu smo mi odigrali u revanšu protiv Villarreala, onda jednostavno želite učiniti sve, a to ćemo mi pokušati u finalu. Pokušat sve u finalu učiniti za ovaj divan klub”, rekao je Klopp nakon plasmana u finale Lige Europe.

Liverpool je na svom Anfieldu poveo u sedmoj minuti autogolom kapetana Villarreala Bruno Soirano, vodstvo je duplirao Daniel Sturridge u 63. minuti, a konačan rezultat postavio je Adam Lallana u 81. minutu.

“Sjajno veče i briljantna igra moje momčadi. U prvih pola sata bilo je mnogo emocija. Izgubili smo strpljenje u posljednjih 15 minuta prvog dijela. U drugom poluvremenu plan je bio da nastavimo sa strastvenim nogometom, ali s tim da više koristimo mozak i na kraju se završilo sjajno”, rekao je Klopp.

Trener Villarreala Marcelino rekao je da je Liverpool bio superioran u revanšu i da je zasluženo prošao u finale.

“Nemam mnogo toga reći o utakmici. Uhvatili smo Liverpool u najboljoj formi tijekom ove sezone … Jednostavno, bili su superiorni. Bilo je teško igrati protiv ovakvog rivala, koji je igrao grubo, na granicama dopuštenog, ali je sudac to ipak dozvoljavao”, rekao je Marcelino

[su_sportingbet]

Liverpool će u finalu igrati protiv Seville, koja je u Španjolskoj pobijedila Shakhtar sa 3:1 i ukupnim rezultatom 5:3 izbacila ga iz natjecanja.

Finale Lige Europe na programu je 18. svibnja u Baselu.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!