NaslovnicaVijestiKLOPP POSLAO PONUDU OD 107 MILIJUNA FUNTI: Zvijezda Real Madrida na pragu...

KLOPP POSLAO PONUDU OD 107 MILIJUNA FUNTI: Zvijezda Real Madrida na pragu prelaska u Premier ligu!

Klopp poslao ponudu od 107 milijuna funti. Zvijezda Real Madrida na pragu prelaska u Premier ligu! Liverpool je navodno spreman da se vrati u Real Madrid sa drugom ponudom za ofanzivnog veznjaka Marco Asensija.

Klopp poslao ponudu

Prema riječima Diario Gola, to će vjerojatno biti ponuda od oko 107 milijuna funti, iako to neće biti dovoljno za Los Blancose unatoč njihovim nedavnim mukama sa timom.

Asensio je dugo izgledao kao jedan od najuzbudljivijih mladih talenata u Europi, ali nije započeo tako ove sezone nakon što je prilika otvorena za veću ulogu u momčadi nakon prodaje Cristiana Ronalda.

Liverpool je sada spreman kockati se sa velikim novčanim ponudama, ali to vjerojatno izgleda riskantno u ovom trenutku.

Iako Asensio u nekom trenutku može završiti sa ispunjavanjem svog ogromnog talenta, čini se da ima dug put do toga da bude gotovo proizvod i stoga sigurno ne vrijedi više od 100 milijuna funti.

Naravno, Jurgen Klopp ima pristojan rekord za poboljšavanje igrača, a Asensio izgleda kao da bi mogao biti odličan u ovoj ekipi Redsa.

U međuvremenu, 22-godišnjak vjerojatno ne bi trebao biti prioritet, jer Liverpool ima i bolji kalibar igrača u napadu, a Xherdan Shaqiri je impresionirao od svog ljetnog transfera, pružajući više dubine iza Mohamed Salaha, Sadio Manea i Roberto Firmina, dok je Daniel Sturridge dobar i iskusan izbor.

Bit će intrigantno vidjeti kako će se ova transfer saga završiti!

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!