NaslovnicaVijestiKlopp pravi veliki transfer: Reprezentativac Brazila novi igrač Liverpoola?

Klopp pravi veliki transfer: Reprezentativac Brazila novi igrač Liverpoola?

Klopp pravi veliki transfer: Reprezentativac Brazila novi igrač Liverpoola? Nakon što su završili na mjestu koje vodi u Ligu prvaka, Liverpool je vrlo osnažio i osvježio svoj roster, te iduće godine u Premier ligi i Ligi prvaka žele igrati bitnu ulogu. Nakon Solankea i Salaha, novo zvučno ime u ekipi Liverpoola mogao bi da bude,  brazilski reprezentativac Luan.

 

Reprezentativac Brazila novi igrač Liverpoola

Luan, član Gremia, koji  je na olimpijadi u Riu igrao za Brazil te je ostavio odličan utisak i osvojio zlatnu medalju, priprema se na dolazak u Evropu. Njega naime već duže vijeme prate skauti engleskog velikana Liverpoola, a Luan ne bi imao ništa protiv da pređe u Premiership te da se pridružu sunarodnjacima Robertu Firminu i Coutinhu koji će i naredne sezone nositi dres Liverpoola.

>> Ernesto Valverde komentarisao špekulacije o odlasku Neymara u PSG

24-godišnji Luan ugovorom za Gremio je vezan još jednu sezonu, tako da u Porto Alegreu moraju brzo reagovati. U slučaju da ne produže ugovor a da ga ne puste da ide ovo ljeto, naredne sezone ga mogu izgubiti bez naknade za njegove usluge. Engleski list i portal “Mirror” ddošao je do informacije da su iz Liverpoola već poslali ponudu u vrijeednosti od 30 miliona eura za ovog igrača kojeg u Brazilu zovu “novi Ronaldinho”.

[su_live_koeficijenti]

U Liverpooli imaju odlična iskustva što se tiče Brazilaca. Već 10 godina sa uspjehom njihov dres nosi brazilac Lucas Leiva, koji odlazi iz Liverpoola na ljeto, a danas glavne napadačke vedete Liverpoola su Roberto Firmino i Philiphe Coutinho. Da li će doći do transfera, ostaje da vidimo, ali ne trebamo se iznenaditi ukoliko u nardnim danima i iz Liverpoola zvanično potvrde ovaj transfer.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!