NaslovnicaVijestiKlopp: Slavit ću ako postignemo gol protiv Borussije

Klopp: Slavit ću ako postignemo gol protiv Borussije

Sutra će se u Ligi Europe na Signal Iduna parku sastati domaća Borussia Dortmund i gostujući Liverpool. To će biti prvo gostovanje trenera Liverpoola, Jurgena Kloppa svom bivšem klubu. Već par dana unazad dosta se priča o ovoj utakmici, a najviše zbog Jurgena Kloppa koji je svojevremeno sa Borussijom Dortmund stigao i do finala Lige prvaka. Bilo je to 2013. godine kada ih je Bayern porazio u finalu.

Klopp

U razgovoru sa renomirani nogometni portal Goal.com, Jurgen Klopp je rekao da mu pomalo smeta što se stalno priča o njemu u medijiama, a riječ je o velikoj utakmici.

“Uopće mi nije namjera otići u Dortmund i dokazivati nešto. Uopće ne razmišljam tako da bih trebao otići tamo i dobiti ih sa 5:0 kako bi ljudi pričali: ‘Oh, pogledaj što on može.’ zadovoljan sam sa ždrijebom – ali nisam sretan oko priča koje se slažu oko mene. Idemo tamo, idemo odigrati dobro, vidjet ćemo što možemo napraviti, a onda ćemo ih pozvati na Anfield,” rekao je Jürgen Klopp u ekskluzivnom razgovoru Goalu.

Na pitanje novinara ovog portala hoće li slaviti gol ukoliko ga njegova ekipa postigne protiv Borussije Dortmund Klopp je bez puno razmišljanja rekao.

“Naravno da ću slaviti. Slavio sam i kada sam se vratio u Mainz s Borussijom, a tamo sam bio 18 godina. Valjda su me nakon sedam godina upoznali dovoljno dobro da znaju da ću slaviti kada moja momčad postigne pogodak… A o tome kako ću slaviti ovisi u kojem će trenutku pasti pogodak. Ako zabijemo u prvoj minuti, vjerojatno neću pretrčati pola terena. Ali ako pogodak bude odlučujući, onda će se to vjerojatno dogoditi. Naravno da ne planiram takve stvari, ali sigurno neću prije utakmice uzeti tablete koje će me zaustaviti da proslavim pogodak.”

Klopp je takođe dodao da će mu biti veoma teško kada iz autobusa krene put stadiona i kada sretne ljude iz obezbjeđenja i kluba koje poznaje.

“Bit će mi stresno od trenutka kada napustim autobus i uđem na stadion, kada susretnem svakog čovjeka iz osiguranja, svaku osobu koja tamo radi, a ja je poznajem. Inače sam pristojna osoba koja bi uvijek pozdravila i popričala malo s ljudima. I zbog toga će mi biti stresno, jer sam ja i osoba koja u svlačionici samo radi. Bio sam tamo dugo vremena i uživao sam, ali sam se zahvalio jer sam znao da takve trenutke neću proživjeti nikada više u životu. Pošteno je da sada netko drugi uživa u tome.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!