NaslovnicaVijestiKlopp: To je izvlačenje koje sam priželjkivao, mi zaslužujemo ovakve utakmice

Klopp: To je izvlačenje koje sam priželjkivao, mi zaslužujemo ovakve utakmice

To je izvlačenje koje sam priželjkivao, mi zaslužujemo ovakve utakmice, izjavio je njemački stručnjak poslije izvlačenja u Europa Ligi. Jurgen Klopp je izrazio zadovoljstvo Liverpoola nakon izvlačenja u Europa Ligi. Rivali će se suočiti u posljednjih 16, sljedećeg mjeseca u prvoj utakmici koja se igra na Anfieldu, 10. marta, a revanš na Old Traffordu nedelju dana kasnije.

To je izvlačenje koje sam priželjkivao

Oba kluba su u potrazi za pobjedom i osvajanjem trofeja ove sezone, kako bi se kvalifikovali u Ligu prvaka naredne godine.

Klopp tvrdi da je United tim kojeg je on želio da izvuče i da je vrlo sretan sa protivnikom kojeg je dobio u Europa ligi.

“To je sjajno. Mi zaslužujemo ovakve utakmice”, rekao je Klopp.

“Očigledno da neće biti lahko. Jučer sam svom osoblju rekao da želim Manchester United. Imali smo dobru utakmicu u ligi i izgubili smo 1-0. To nije bio rezultat kojeg smo zaslužili. Sada imamo šansu da to popravimo.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“U ovom kolu ne postoji jednostavna utakmica. Manchester United? Dobro.”

Liverpool je napredovao u posljednjih 16 zahvaljujući pobjedi nad Augsburgom (1-0) sinoć. Jedini gol na utakmici je postigao Milner iz penala u petoj minuti.

United je u međuvremenu u prvoj utakmici poražen od strane Midtjyllanda rezultatom od 2-1, da bi u uzvratnoj utakmici pobijedili sa 5-1, gdje je Marcus Rashford postigao dva gola u svom debiju.

Svi su mislili da su nade Manchester Uniteda propale kada je Sisto postigao prvi pogodak na utakmici u 28. minuti, a zatim autogolom Bodurova, Crveni đavoli se vraćaju. Golove su još postigli Herrera i Depay.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!