NaslovnicaVijestiKlopp: U Liverpool neće doći igrač ako ga ja ne želim

Klopp: U Liverpool neće doći igrač ako ga ja ne želim

Jurgen Klopp tvrdi da on nema problema sa načinom na koji Liverpool rješava transfere, ali da ipak samo on može donijeti odluku koji će igrać doći u Redse, a koji igrać neće doći.

U Liverpool neće doći igrač ako ga ja ne želim

Nakon što je stigao u Liverpool, Jurgen Klopp je naglasio svima da je on ‘prva i posljednja riječ o transferima’ na pitanje novinara na koji način će se vršiti transferi u Liverpoolu.

Biviši trener Liverpoola Brendan Rodgers tvrdi istu stvar kao i Klopp, kada je imenovan za trener Liverpoola, te da je samo upravom imao nekih zajedničih stvari oko transfera, ali također tvrdio je da Liverpool nije mogao doći igrač kojeg on želi, jer nije na transfer listi.

Međutim, Jurgen Klopp nije uznemiren zbog toga, jer kaže da ni jedan igrač neće proći kroz Liverpool, a da neće raditi sa njim.

“Ako želite da dovedete, naprijmjer, Zlatana Ibrahimovića ne znam koja je njegova trenutno cijena u ovom trenutku, ali on ima 34 godine i morate da platiti 100 miliona eura za primjer, tako da razmislio bih trebam li pitati prije nego li ga potpišem”, rekao je Jurgen Klopp pa nastavio:

[su_bet365_watch_live_basketball_mali]

“Rekao sam od prvog dana od kako sam došao ovdje, ja volim da radim ovaj posao. Ponekad, moje osoblje i ja imamo neku ideju sa igračem kojeg znamo, čuli smo o tome, vidjeli smo, čuli smo o svemu i dobivamo informacije o njemu.”

“Nije moja stvar da sijećem videaa ili stvari poput tih, i onda dođu naši igrači i prave se skauti i govori pogledajt u ovog igrača, čuli smo o njemu, vidjeli smo o njemu, gledali smo ga dugo vremena i ragovorali smo o tome. Na kraju, to je kao što sam rekao, ako ja ne želim da dođe igrač u Liverpool, onda taj igrač neće doći.”

“Ako igrač kojeg želim da dovedem ne odgovara našem budžetu također, ni tada neće doći. To je sasvim normlano. Tu nema ničeg za mene kako bih se iznenadio, to je normlana sitaucija.”

Jurgen Klopp je govorio o ovome, jer je Rodgers nedavno izjavio kako u Liverpoolu postoji transfer lista.

“Ako želite nekog nogometaša, a njega nema na toj listi, morate onda da uzmete nekog sa liste. Ako želite lijevog beka, a on nije dostupan, imate listu od tri ili četri igrača od kojih birate onog koji vam se najviđe sviđa, te morate da odaberete nekoga od njih. Takva je situacija”, kaže Rodgers.

Liverpool svoju narednu utakmicu igra protiv Exeter City sutra u okviru FA Cupa.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!