NaslovnicaVijestiKlopp: Uplašen sam za svoje prijatelje u Dortmundu

Klopp: Uplašen sam za svoje prijatelje u Dortmundu

Menadžer Liverpoola, Jürgen Klopp, izjavio je da je uplašen za svoje prijatelje iz nekadašnjeg kluba Borussije zbog terorističkog napada u Dortmundu. Njemački stručnjak šokiran je dešavanjima prije utakmice Borussije i Monaca u Ligi prvaka kada su se tri eksplozije dogodile u napadu na autobus “milijunaša” i u  kojima je nogometaš Marc Batra ozlijeđen.

uplašen sam

“Težak momenat za mene, koliko sam samo puta išao tim putem gdje se dogodila eksplozija. Imam mnogo prijatelja u tom autobusu, bio sam zabrinut i uplašen. U jednom trenutku sam osjetio olakšanje, ali sam kasnije čuo da je situacija mnogo ozbiljnija.”, rekao je Klopp.

Klopp je istakao da razumije kritike prema UEFA-i jer nije zakazala drugi datum utakmice Borussije i Monaca, ali i da smatra da je teško pronađi novi termin.

“Mogu obje strane da razumijem, teško je pronaći drugi datum. Ipak, mislim da svi moraju razumjeti ako igrači nisu u stanju igrati. Ponosan sam na Borusiju, dali su sve od sebe u vrlo teškom meču.”, zaključio je Klopp.

>>Jose Mourinho otkrio kako se osjeća nakon napada na autobus Borussije Dortmund

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Tri eksplozije dogodile su se u blizini autobusa nogometaša Borussije Dortmund, a nije bilo težih posljedica jer autobus ima blindirana stakla. Glavna tužiteljica Frauke Koehler potvrdila je da se istražuje moguća “teroristička veza”, prenijele su novinske agencije.

“Dvije osumnjičena iz islamističkog spektra nalaze se u fokusu istrage. Stanovi obojice su pretraženi i jedan od njih je zadržan u pritvoru”, navela je Koehler.

Koehler je navela da pismo pronađeno na mjestu napada na autobus, koji je prevozio igrače nogometnog kluba Borussia Dortmund, sugerira da je napad povezan s islamističkim ekstremističkim motivom.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!