NaslovnicaVijestiKlopp: Večeras ćemo ušutkati Old Trafford!

Klopp: Večeras ćemo ušutkati Old Trafford!

U okviru revanš susreta osmine finala Evropske lige, večeras će se na Old Traffordu sastati veliki engleski rivali Manchester United i Liverpool. Tim Jurgena Kloppa u Manchester stiže sa ogromnom prednošću od dva gola iz prvog susreta i Crveni đavoli će imati vrlo težak zadatak to nadoknaditi.

Klopp Večeras ćemo ušutkati Old Trafford!

Ekipa Luisa van Gaala razočarala je igrom u prvom susretu i ako večeras prime gol to će značiti da će morati da postignu četiri ukoliko žele da prođu dalje. Ipak, Holanđanin je i pored toga vrlo optimističan.

“Moramo razmišljati samo o pobjedi i fokusirati se na to da stvorimo što više šansi. Tako je bilo protiv Midtjilanda. Nije bitno kojim rezultatom, 2:0 ili 3:0, zato što možemo i preko produžetaka do trijumfa.”

“Već smo jednom postigli tri gola za četiri minute ove sezone, tako da vjerujemo u svoje mogućnosti. Nikako ne želimo da primimo pogodak, ali ako se to i desi, daćemo im četiri”, istakao je Van Gaal.

Van Gaal je priznao da njegova ekipa mora odigrati mnogo bolje u drugom meču kod kuće i na neki način se odužiti navijačima zbog loše utakmice u Liverpoolu.

“Naši navijači nas podržavaju uprkos tome što nismo ispunili očekivanja. Potrebna nam je ta podrška zbog velikog pritiska. Dugujemo navijačima rezultat i pobjedu.”

[su_netbet_bonus50_veliki]

“Navijači su ti koji plaćaju da nas vide na terenu i moramo da im se odužimo velikom borbom. U sportu možete da pobjedite, ali možete i da izgubite. Vrlo je teško, ali morate da prihvatite kada se to desi”, rekao je iskusni stručnjak.

Trener Liverpoola Jurgen Klopp je istakao da jedva čeka da utakmica počne. “Volim kada igramo ovakve utakmice. Atmosfera je užarena kada vas svi na stadionu mrze. Večeras dolazimo da ušutkamo Old Trafford”, rekao je Klopp.

Poznata kladionica bet365 ne daje prevelike šanse Manchester Unitedu da se domogne naredne runde takmičenja, jer je koeficijent za njihov prolaz u četvrtifnale 6.50, dok on za prolaz Liverpoola iznosi samo 1.11.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!