NaslovnicaVijestiJurgen Klopp otkrio glavnog krivca za poraz protiv Atletico Madrida!

Jurgen Klopp otkrio glavnog krivca za poraz protiv Atletico Madrida!

Diego Simeone i Atletico Madrid su napravili savršen plan u dvije utakmice Lige prvaka u osmini finala sa Liverpoolom, iako Klopp ne misli tako.

Španjolska ekipa je pobijedila u prvom kolu sa 1-0 u srijedu navečer gdje su dramatično nokautirali Liverpoola, sa pobjedom od 3-2 u produžecima izgrađenoj na odlučnosti.

Prema tome, prema Kloppu to nije bio ‘pravi nogomet’. “Postizanje rezultata 2-1 nije bilo cool, to je bio udarac, ali nije veliki problem. Drugi gol je bio veći problem”, rekao je menadžer Liverpoola za BT Sport.

“Nakon drugog gola igrači su se malo umorili. Sve što je izgledalo stvarno prirodno u prvih 90 minuta postalo je malo ukočeno. Dodavanja nisu imala istu kvalitetu. Željeli smo da prva dodavanja budu kao i ona za prvi gol, koj ije bio sjajan, a dečki to zaboravaljju.”

“Potpuno sam zadovoljan nastupom. Teško je odigrati protiv ekipa kao što je ova.”

“Ne razumijem u kakvoj kvaliteti imaju nogomet u kojem igraju. Oni bi mogli igrati pravi nogomet, ali stoje duboko u obrani i igraju na kontranapade.”

“Prihvatamo to naravno, no večeras se nije činilo ispravnim. Shvaćam da sam zaista loš gubitnik, pogotvo kada su dečki uložili takav napor protiv igrača svjetske klase sa druge strane koji se brane sa dva reda po četiri irača.”

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!