NaslovnicaVijestiKLOPP ŽELI TITULU: Tri nogometaša iz Premier lige VELIKA želja Kloppa pred...

KLOPP ŽELI TITULU: Tri nogometaša iz Premier lige VELIKA želja Kloppa pred ljetni transfer rok!

Liverpool će u subotu postati prvak Europe ako savladaju ekipu Real Madrida u Kijevu. Pobjeda ili poraz, ipak ipak neće umanjiti dostignuće Liverpoola u ovoj sezoni a to je plasman u finale Lige prvaka koji će im dati ogroman poticaj samopouzdanju pred početak iduće sezone.

Tri nogometaša iz Premier lige

Očekuje se da će uskoro i zvanično biti najavljeno da će Emre Can ovog ljeta napustiti Liverpool te potpisati za Juventus. Odlazak Nijemca ne bi trebao predstavljati problem jer će dolazak Keite pokriti deficit na toj poziciji. Pored Keite, Klopp u Liverpool želi dovesti dva defanzivca i jednog vratara.

Burnleyov branič James Tarkowski, 25-godišnjak koji je u ožujku upisao svoj debi za Englesku protiv Italije, glavni je kandidat za prelazak u Liverpool. Mladić rođen u Manchesteru odigrao je u 31 susret ove sezone za Burnley, koji je završio sezonu kao sedmi na tabeli Premier lige.

>> JURGEN KLOPP POJAČAVA NAPAD: Na Anfield stiže pojačanje od 52 milijuna funti!

Klopp želi pronaći novog partnera za sjajnog defanzivca Virgila van Dijka te je njemački trener također zainteresiran za potpisivanje izvrsnog mladog braniča Newcastle Uniteda Jamaal Lascellesa. 24-godišnji Englez, koji još uvijek nije debitovao za Englesku iza sebe ima sezonu iz snova a pod vodstvo Rafe Beniteza izasrato je u jednog od najbolji engleskih defanzivaca.

[su_bonus]

Treći igrač iz Premier lige koji se nalazi Liverpoolovoj listi želja je vratar Stoke Citya Jack Butland. Očekuje se kako će 25-godišnjak napustiti Stoke nakon ispadanja u Championship  i zasigurno će biti u iskušenju zbog mogućnosti da se natječe s Lorisom Kariusom za mjesto prvog vratara u dresu kluba sa Anfielda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!