NaslovnicaVijestiKlopp: Želio sam da izvučemo Manchester United

Klopp: Želio sam da izvučemo Manchester United

Trener Liverpoola Jurgen Klopp priznao je kako je i želio izvući Manchester United u današnjem ždrijebu nakon što su oba tima prošla u osminu finala Europa lige.

Želio sam da izvučemo Manchester United

Veliki premijerligaški rivali sastat će se po prvi put u europskim natjecanjima, a borit će se za prolazak u četvrtfinale Europa lige.

Klopp je kao trener Liverpoola samo jednom igrao protiv Manchester Uniteda, i to prošlog mjeseca kada su poraženi kod kuće rezultatom 1-0. Međutim, njemački stručnjak sada želi ispraviti stvari.

“To je sjajno”, rekao je na press konferenciji te nastavio: “Mi smo zaslužili ovakve utakmice, to nije lako. Želio sam da izvučemo Manchester United, to sam i rekao svom osoblju jučer.”

“Imali smo dobru utakmicu u siječnju i izgubili 1-0. To nije ono što smo zaslužili. To nam daje priliku da sada ispravimo stvari. U ovom dijelu takmičenja ne postoje jednostavne utakmice. Manchester United? Nema problema.”

Golman kluba sa Anfielda Simon Mignolet, koji je otkrio da su neki igrači trenirali u trenutku kada se održavao ždrijeb, izjavio je: “To je utakmica koju jedva čekamo. Uvijek želite igrati protiv velikih europskih timova, ali sada ćemo imati ujedno i derbi. Dvije velike utakmice.”

Prvi susret osmine finala Europa lige između ova dva tima će se odigrati 10. ožujka / marta na Anfieldu, a uzvrat je na rasporedu sedam dana kasnije na Old Traffordu.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!