NaslovnicaVijestiKloppu zasmetali Nevilleovi komentari

Kloppu zasmetali Nevilleovi komentari

Jurgenu Kloppu, menadžeru Liverpoola, zasmetali su komentari Garyja Nevillea nakon remija Liverpoola sa West Hamom (2:2).

komentari

“Neville je pokazao da ima problema sa procjenom nogometaša i zašto bi ga itko pustio da bilo što komentira na televiziji o nogometašima”, rekao je Klopp pa dodao:

“Stručni komentatori, od kojih su većina bivši igrači, potpuno su zaboravili kakav je to osjećaj kada vas neko kritizira. Posebno braća Neville – jedan od njih je bio trener i treba mu biti jasno da previše kritika ništa dobro ne donosi.”

“Siguran sam da nije zainteresiran da pomogne nekom igraču Liverpoola, ali ono što priča nema nikakvog smisla. Ne slušam ga, siguran sam da komentari Jamieja Carraghera o igračima Manchester Uniteda nisu pozitivni. Jasno je da braća Neville ne vole Liverpool, ali možete im reći da nisam na Twitteru, pa ako žele nešto da mi poruče tamo, neće pomoći”, zaključio je Klopp.

Nakon kritika Garyja Nevillea na račun Redsa, oglasio se i njegov mlađi brat Phil.

“Kad se sjetim trenutka kada je Joe Hart morao iz Manchester Cityja pada mi na pamet zašto ga Liverpool nije uzeo. Da su ga Redsi uzeli sada bi imali velike šanse za osvajanje naslova. Karius i Mignolet su otprilike isti golmani. Za osvajanje Premiershipa treba vam dobar golman i dva dobra stopera, a ja mislim da Liverpool nema ništa od toga”, izjavio je Phil Neville.

Liverpool je poveo u ranoj fazi utakmice, nakon samo pet minuta igre, golom Lallane, da bi West Ham preokrenuo golovima Payeta u 27. i Antonia u 39. minutu. Tri minuta nakon povratka sa odmora rezultat je poravnao Origi, što je bio i konačan rezultat okršaja na Anfieldu.

Poslije 15 odigranih kola, Liverpool zauzima treće mjesto na tablici, a zaostatak za prvoplasiranim Chelseajem uvećao se na šest bodova. U narednom kolu, već u srijedu, Redsi gostuju Middlesbroughu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!