NaslovnicaVijestiKlub iz Bundeslige želi Nikolu Kalinića, a Milan želi 35 milijuna eura!?

Klub iz Bundeslige želi Nikolu Kalinića, a Milan želi 35 milijuna eura!?

Niko Kovač u svom Eintracht želi dovesti reprezentativca hrvatske nogometne reprezentacije Nikolu Kalinića, no uprava AC Milana neće pristati za iznos niži od 35 milijuna eura. Nadolazeći transfer rok specifičan je jer će odvijati Svjetsko nogometno prvenstvo pa će potražnja za nekim igračima ići gore ili dolje, što će uvelike utjecati na cijene na tržištu, kako ostalih igrača tako i Nikole Kalinića…

Kako piše Calciomercato ovo nije nikakva novost, Frankfurt i Schalke pratili su Kalinića tokom zimskog prijelaznog roka. Umjesto Kalinića Schalke je doveo drugog hrvatskog reprezentativca – Marka Pjacu. Kalinić nije u najboljoj formi ove sezone. U 1500 odigranih minuta postigao je tek 4 gola te upisao 5 asistencija.

[su_no1forfootball]

Za igrača koji se natječe da bude prvi napadač reprezentacije Hrvatske to i nije baš bajna statistika. Nikola Kalinić iz Fiorentine je u AC Milan došao za 25 milijuna eura i Rossoneri ga ne žele prodati za manje od 35 milijuna eura bez obzira što Hrvat ima već 30 godina i ne igra baš najbolji nogomet u svojoj karijeri. Ove sezone imao je i problema sa ozljedama, no kako piše Calciomercato sada je konačno spreman da ponovno pokaže što zna, a najbolja mu je prilika utakmica u nedjelju protiv Rome.

AC Milan plasirao se i u osminu finala Europa lige gdje ih ždrijeb nije pomazio – izvukli su Arsenala. Gledat ćemo u Europa ligi veliki dvoboj između velikana engleskog i talijanskog nogometa kao da je riječ o knock-out fazi Lige prvaka. Velika scena da Kalinić pokaže što zna i nametne se izborniku Zdravku Daliću pred nadolazeće Svjetsko prvenstvo.

[su_cashout]

Pitanje je vrijedi li Nikola Kalinić 35 milijuna eura s obzirom da je sada stariji i u lošijoj formi nego kada je u AC Milan tek dolazio za 25 milijuna eura, a drugo pitanje je – ima li Frankfurt tu financijsku moć da si dovodi igrače za 35 milijuna eura? Niko Kovač želi dovesti svog sunarodnjaka, ali isplativost te investicije upitna, no ostaje vidjeti kako će se odvijati pregovori između Bundesligaša i velikana iz Milana.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!