NaslovnicaVijestiKLUBOVI IZ ENGLESKE NE ODUSTAJU: Da li će 52 miliona biti dovoljno...

KLUBOVI IZ ENGLESKE NE ODUSTAJU: Da li će 52 miliona biti dovoljno za turskog diamanta?!

Cengiz Under je mladi turski nogometaš, član talijanske Rome, koji je u zadnje vrijeme (opet) privukao pozornost na sebe. Krilni napadač privukao je veliku pažnju na sebe sjajnim patijama a izgleda da će i u ovom slučaju glavnu riječ voditi klubovi iz Engleske.

Za reprezentativca Turske najveće inteseovanje je pokazao londonski Tottenham, član elitne Premier lige i aktivni sudionik Lige prvaka. Za početak, londončani su poslali u Rim ponudu od 35 milijuna eura, ali Rimljani su to bez razmišljanja odbili. Sada su Spursi pokušali s poboljšanom, mnogo većom ponudom od 52 milijuna eura, na koju će u Rimu teško ostati ravnodušni.

NOVO POJAČANJE U MILANU: Rossoneri započeli pregovore sa sjajnim napadačem!

Za njega su također zanimanje pokazali i rivali Tottenhama, uključujući Chelsea i Arsenal, dok Corriere dello Sport također navodi kako Undera žele vidjeti i u ekipi Bayerna iz Münchena. Undera u Bavarskoj vide kao idealnu zamjenu za Arjena Robbena koji na kraju sezone napušta klub.

Bez obzira na visinu kompenzacije u slučaju prodaje, Roma će morati prepustiti 20 posto ukupne vrijednosti bivšem klubu Bašakšehiru koji će tako ponovo profitirati zahvaljujući svom nekadašnjem nogometašu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!