NaslovnicaVijestiKlubovi iz Premier lige oborili rekord potrošnje: Potrošeno dvostruko više novca nego...

Klubovi iz Premier lige oborili rekord potrošnje: Potrošeno dvostruko više novca nego u siječnju prošle godine

Klubovi iz Premier lige oborili rekord potrošnje. Procjenjuje se da je potrošnja rekordnih 1.9 milijardi funti ove sezone – 500 milijuna funti više nego u 2016/17 sezoni.

Klubovi iz Premier

Klubovi iz Premier lige su potrošili nevjerojatnih 430 milijuna funti u zimskom prijelaznom roku, gotovo dvostruko više od prethodne godine, a tada su potrošili oko 225 milijuna funti, prema analizi Deloittea.

Samo na posljednji dan prijelaznog roka, klubovi iz Premier lige su potrošili oko 150 milijuna funti, također novi rekord za zimski prijelazni rok, rekla je knjigovodstvena tvrtka.

Deloitteova sportska biznis skupina procjenjuje kako su klubovi u Premier ligi potrošili rekordnih 1.9 milijardi funti u 2017/18 sezoni, što je oborilo prethodni rekord od 1.4 milijarde.

[su_million_pound]

Partner Dan Jones je rekao: “Klubovi iz Premier lige su iskoristili priliku i osvježili svoje momčadi u siječnju prije odlučujuće faze u sezoni.”

“Međunarodna trgovina je napredovala, sa najvećom potrošnjom u zimskom prijelaznom roku u povijesti Premier lige (260 milijuna funti), ali i najvišim iznosom u siječnju od inozemstva (185 milijuna funti) sa imenima koji su napustili Premier ligu, Coutinha i Coste, dok su došli Laporte i Aubameynag.”

Brazilski veznjak Philippe Coutinho se preselio iz Liverpoola u Barcelonu nakon pet sezona na Anfieldu, dok se Chelseajev bivši napadač vratio u svoj Atletico Madrid.

Manchester City je potrošio 57 milijuna funti na braniča Athletic Bilbao Aymeric Laportea, dok je za Arsenal potpisao Pierre-Emerick Aubameyang (56 milijuna funti).

[su_live_koeficijenti]

Liverpool je u ranim danima siječnja doveo Virgil van Dijka za rekordnu sumu od 75 milijuna funti iz Southamptona.

Također je postavljen novi rekord od prodaje igrača za zimski prijelazni rok, sa dogovorima koji su ukupno donijeli oko 340 milijuna funti, ostavljajući mrežnu potrošnju na 90 milijuna funti.

Zimski prijlazni rok inače bude najveći dio potrošnje za klubove na dnu lige, jer pokušavaju provesti svoj put do opstanka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!